Afbeelding
Foto: Bas Czerwinski

Flinke lintjestregen in Halderberge

Door: Vera de Geus algemeen

HALDERBERGE - Jo van Hooijdonk Theunisse, Jan van den Berg, Gert Logt, Wim Bastiaansen, Lijdia Walbeek, Wim van Nispen, Piet Frijters en Ronald Rensen. Dat zijn de Halderbergenaren die tijdens de lintjesregen benoemd werden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op 26 april stond burgemeester Jobke Vonk-Vedder al vroeg in Stampersgat voor Jo van Hooijdonk-Theunisse. Ze is betrokken bij VV de Schutters en de KBO.

De volgende onderscheiding was voor Jan van den Berg uit Oud Gastel. Hij was onder meer vrijwilliger bij het Land van Gastel en Jurylid bij de jaarlijkse carnavalsoptocht.

Raadslid Gert Logt kreeg ook een bezoekje voor zijn inzet als lid van Werkgroep Sport 't Veerke, woningcorporatie Brabants Westhoek en stichting Students 4 Sustainability.

Wim Bastiaansen uit Oudenbosch kreeg eveneens een lintje, onder andere voor zijn verdiensten voor waterschap Heerjansland en CDA Halderberge.

Plaatsgenoot Lijda Walbeek-van Wieringen werd gewaardeerd voor haar inzet voor de kerk, OTC en stichting Arboretum.

Wim van Nispen uit Hoeven kreeg bezoek vanwege zijn activiteiten voor bouwclub 't Zooike, wijkvereniging D'n Omloop en korfbalclub Springfield.

Piet Frijters kreeg een lintje voor zijn tomeloze inzet voor VV Hoeven. Het laatste lintje ging naar Ronald Rensen van de Flierefluiters, Oranjecomité Hoeven, stichting Doe Iets en de Samenstichting.

Vanaf 16 mei staat er wekelijks een interview met een van de gedecoreerden in de Halderbergse Bode. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief