Afbeelding
Foto: Opsporing Verzocht

Twintig nieuwe tips in zaak Kluisjesroof Oudenbosch

Door: Marijn Riemens algemeen

OUDENBOSCH - In de uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag aandacht besteedt aan de zaak rondom de kluisjesroof bij de Rabobank in Oudenbosch. Dit heeft twintig nieuwe tips opgeleverd. 

Er werden in de uitzending meerdere bewakingsbeelden en een reconstructie getoond. Vervolgens zijn er twintig tips binnengekomen. Het gaat om veel meedenktips, waaronder eentje van een helderziende en verschillende scenario's over de kluisjesroof. Ook hebben twee getuigen die iets hebben gezien zich gemeld. 

Rabobank

Op maandag 5 maart werd de kluisjesroof door medewerkers van de Rabobank ontdekt. Vervolgens werden een 43-jarige man uit Etten-Leur en een 45-jarige Roosendaler aangehouden. De twee beveiligers worden ervan verdacht geholpen te hebben bij de overval. Zij ontkennen echter hun betrokkenheid. 

De politie is nog steeds op zoek naar de vermeende handlangers van de beveiligers van de bank. Tips kunnen worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn (0800-6070), Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via het online tipformulier op de website www.opsporingverzocht.nl. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief