Cheque voor Rijsbergse hardlopers Run for Kika Estafette. FOTO KEES NOUWS FOTOGRAFIE
Cheque voor Rijsbergse hardlopers Run for Kika Estafette. FOTO KEES NOUWS FOTOGRAFIE Foto: Kees Nouws

NED Personeel trots als een pauw op nieuw onderkomen

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - NED Personeel heeft haar intrek genomen in het nieuwe onderkomen aan de Hofdreef en dat heeft Zundert mogen weten. Bij de officiële opening van het pand mochten tal van genodigden een kijkje in de keuken nemen en proeven van het in payrolling gespecialiseerde bedrijf.

DOOR ADDO SPRANGERS

Laagdrempeligheid stond hierbij centraal, want heel erg 'officieel' ging het er niet aan toe. Speeches werden op uitdrukkelijk verzoek van de directie niet gehouden en iedereen - klanten, familie en relaties - was welkom.

Genieten
Geen loze woorden, want bezoekers - de één nog gehuld in werkkleding, de ander gestoken in een driedelig kostuum - konden van 16.00 uur tot 23.00 uur binnenwandelen en vrijblijvend hetzelfde programma volgen: een beetje rondlopen, wat kletsen, meedoen aan een rondleiding en genieten van een hapje en een drankje. Voor dat laatste waren klanten van NED Personeel ingeschakeld, die zich op deze manier meteen ook uitstekend wisten te presenteren.

Trots
"Als NED Personeel willen we met trots laten zien waar het allemaal gebeurt," legt Maurice Hendrikx, operationeel manager van NED Personeel uit. Tijdens de rondleiding laten we graag de professionele werkomgeving zien waar we iedere dag werken aan zeer tevreden klanten.

Bewuste keuze
Een bijzonder gebaar werd door NED Personeel gemaakt in de richting van de groep Rijsbergse dames die zich sportief inzet voor de Run for Kika Estafette. Het gezelschap ontving uit handen van de NED Personeel-directeuren John Elst en Jeroen van Hassel een cheque van 4.649,94 euro voor het goede doel. "Een bewuste keuze die alles te maken heeft met lokale binding", vertelt Maurice Hendrikx. "Dit lag het dichtst bij ons. Deze groep renners is druk en enthousiast bezig met de Run for Kika Estafette. Het leuke is dat de dames zich tijdens de opening vrijwillig hebben ingezet om alles mee in goede banen te begeleiden. Niet vanuit een wederzijdse verplichting, maar vanuit het gevoel 'we gaan dit samen doen'. Heel mooi."

Het NED team wil iedereen bedanken die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd aan een geslaagde opening.

NED Personeel, Hofdreef 4-6 en 20, 4881 DR Zundert, 076-5964668, www.ned-personeel.nl [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief