Afbeelding

Juf Rosine gaat met pensioen

Door: Janny Mathijssen algemeen

HOEVEN - Op dinsdag 3 juli hebben alle kinderen van Basisschool Uniek afscheid genomen van adjunct directrice juf Rosine Schepers.

Op deze zonnige dag zongen zo'n 500 leerlingen uit volle borst: 'Ze stond zoveel jaar altijd voor ons klaar, met raad en daad of een luisterend oor, altijd een lach op haar gezicht, lieve woorden gericht
Juf Rosine gaat er vandoor.'
Om vervolgens aan de slag te gaan met dans, rap, Ninja moves, DJ skills en theater. 
Alles waar juf Rosine zo van houdt en zich al die jaren voor heeft ingezet. 
De kinderen van BS Uniek hebben als traktatie van juf Rosine een zoete suikerspin gekregen en als aandenken heeft juf Rosine voor altijd een prachtige ring aan met het logo van Uniek. Zo zal zij ons nooit vergeten.
Juf Rosine is begonnen als leerkracht, is intern begeleider geweest en is uiteindelijk geëindigd als adjunct directrice, ook wel onderwijskundig teamleider genoemd.
Al die jaren heeft zij met ontzettend veel plezier, liefde en passie gewerkt. Zij stond voor iedereen klaar en wist voor ieder kind altijd even tijd te maken. 
Juf Rosine heeft genoten van haar mooie bijzondere afscheid maar heeft de collega's en kinderen gelukkig beloofd dat zij nog een keer terug komt! We gaan haar missen maar hopen haar stiekem snel weer te zien!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief