Afbeelding
Foto: Piet Hein Out
lezersactie

Magic Circus in Hoeven

Door: Janny Mathijssen algemeen

HOEVEN - Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, raast door het land met de nieuwe moderne voorstelling: "Hoe dan?!". Waar andere circussen blijven hangen in oubollige tradities met veren en zwaar geschminkte 'enge' clowns is het Magic Circus nieuwe wegen ingeslagen.

Dit jaar is het intieme stadscircus service-gerichter dan ooit. Alles is veilig en safe met beveiliger Dave. Hij bewaakt de Magic Dome met zijn eigenwijze waakhonden. Dat is maar goed ook, want een clown die onderweg is naar Tirol, verdachte pakketjes, levende koffers en krachtpatsers uit het Osmeens Staatscircus moet je goed in de gaten houden. Nederlands enige reizende 6-masten circustent, de Magic Dome, zal te bewonderen zijn op Recreatiepark Bosbad Hoeven. Uniek! Het circus treedt normaliter vooral op in de grote steden, maar is nu met het hele team op werkvakantie. Voorstellingen zijn donderdag 2 en vrijdag 3 augustus om 19.00 uur.

Hoe dan?!
Marlene Dietrich en Hildegard Knef zongen "Ich hab noch einen Koffer in Berlin". Zij waren niet de enigen. Overal waar Magic Circus kwam, heeft men nog koffers staan. Niet alleen met emotionele bagage, want een stukje van het Magic Circus blijft altijd achter in de harten van het publiek en een stukje van het publiek blijft achter in het bruisende circushart. Hoe Dan?! Tja, dat is de magie van het Magic Circus.
Hoe Dan?! biedt voldoende ingrediënten voor 100 minuten eigentijds circusvermaak inclusief pauze. De aanwezige piccolo stijgt als kofferspecialist tot ongekende hoogte. Je gelooft je ogen niet bij evenwichtskunsten en handstanden en zelfs de waakhonden blijken multifunctioneel geschoold. Een Belgisch mini-paardje blijkt zijn kleuren al heel goed te kennen. Clown Jofri verbluft, vertedert en vermaakt met subtiele goocheltrucs en zijn komische talent. Jofri presenteert ook vol trots de luizenmoeder Esmeralda. De circusdirecteur laat dit jaar een leugendetector los op het publiek zodat eerlijkheid en rechtschapenheid kunnen zegevieren. Hoe Dan?! Je beleeft het in het favoriete circus van de Nederlandse steden.

Per volwassene een kind gratis
Kaarten zijn vanaf een uur voor aanvang verkrijgbaar aan de circuskassa. De voorverkoop bij iedere vestiging van Primera of via www.magic-circus.nl stopt 180 minuten voor de voorstelling.
De entreeprijzen liggen tussen de €12,- en €19,- afhankelijk van leeftijd en zitplaatscategorie. Het lijkt erop dat de directeur een zonnesteek heeft opgelopen, want iedereen die online de kortingscode ZOMERZOT2018 invoert krijgt per volledig betalende volwassene een gratis kinderkaartje!
Het modernste circusfestijn voor gezinnen in Nederland. Voel de magie en betast de betovering van het Magic Circus. Mis het niet! [l]

Zie onze Facebookpagina voor een speciale lezersactie waarbij 5x2 kaarten te winnen zijn!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief