Vlnr: Wim Uitdewilligen en Hannie Zijlmans.
Vlnr: Wim Uitdewilligen en Hannie Zijlmans. Foto: A.J.M. Konings

Afscheid Hannie Zijlmans en Wim Uitdewilligen als buurtbuschauffeurs

Door: Anja Dockx

OUDENBOSCH - Op 3 augustus heeft de buurtbusvereniging Achtmaal-Schijf, in het bijzijn van hun familie afscheid genomen van twee chauffeurs te weten mevrouw Hannie Zijlmans uit Oudenbosch en de heer Wim Uitdewilligen uit Schijf.

Hannie Zijlmans was vanaf 2002 chauffeur bij de buurtbus Achtmaal-Schijf. Wim Uitdewilligen is vanaf 2005 na zijn pensionering als vrijwilliger buurtbus gaan rijden. Beiden hebben de leeftijd van 75 jaar bereikt en hen werd op vrijdag 3 augustus, nadat zij hun “laatste” rit als buurtbuschauffeur hadden gereden, een afscheidsreceptie aangeboden bij Kir Royal te Schijf.

Dankwoord
De voorzitter A. van der Kloot sprak namens het bestuur een dankwoord aan beide chauffeurs en bood hen bloemen aan. Beiden hebben zich gedurende lange tijd als vrijwilliger/ buurtbuschauffeur ingezet voor de vereniging. Hannie Zijlmans gedurende 16 jaar en Wim Uitdewilligen gedurende 12 jaar. Buurtbuschauffeurs gaan met hun 75e jaar met 'de vut' zoals de voorzitter dat zei. De voorzitter gaf nogmaals aan dat het zeer belangrijk is dat vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor het in stand houden van een buurtbusproject zoals Achtmaal-Schijf. Het is dankbaar werk om het openbaar vervoer op het platteland mogelijk te maken.
Hannie en Wim spraken beide hun dank uit voor de prettige samenwerking met het bestuur en met alle chauffeurs en wenste de vereniging nog vele goede jaren toe. Het is dankbaar werk geweest.
Na een gezellig samenzijn namen de vele chauffeurs die aanwezig waren daarna persoonlijk afscheid van Hannie en Wim en hun familie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief