Afbeelding

Jan Paantjens verwent lokale clubs met zakcentje

Door: Vera de Geus algemeen

HALDERBERGE - Gastels Amusant, Stichting Matthäus Passion Oudenbosch, Cultuur Oudenbosch en het Oudenbosch Mannenkoor mogen dankzij oud-wethouder Jan Paantjens vijfhonderd euro toevoegen aan hun spaarpot. Paantjens wilde voor zijn afscheid geen cadeaus, maar een financiële bijdrage.

Deze zomer nam wethouder Jan Paantjens afscheid als wethouder. Op de uitnodiging voor zijn afscheidsreceptie heeft oud-wethouder Jan Paantjens aangegeven dat hij liever geen cadeaus wilde hebben, maar dat hij graag had dat genodigden een gift deden. Hij zou later bekendmaken aan welke culturele Halderbergse instellingen hij een bedrag zou schenken. Dat deed hij deze week, in de laatste week van de Cultuurmaand.

Culturele instellingen

"Er zijn heel veel dingen die Jan een warm hart toedraagt zoals sport, onderwijs en zorg", aldus de gemeente. "Toch heeft hij nu gekozen voor een aantal culturele instellingen." Het gaat om Gastels Amusant, Stichting Matthäus Passion Oudenbosch, Cultuur Oudenbosch en het Oudenbosch Mannenkoor. Tijdens de drukbezochte afscheidsreceptie in het gemeentehuis van Oudenbosch kreeg Jan Paantjens aardig wat giften. Hij besloot het totaalbedrag uit eigen zak nog aan te vullen waardoor de vier gelukkigen kunnen rekenen op een bedrag van vijfhonderd euro per instelling. 

·



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief