De Future Guys geven een show in Amerikaanse stijl bij Rotary Halderberge-Seppe Preuvenement
De Future Guys geven een show in Amerikaanse stijl bij Rotary Halderberge-Seppe Preuvenement Foto: Future Guys

Brabants Preuvenement op 28 oktober

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

HALDERBERGE - Rotary Club Halderberge-Seppe organiseert haar tweede “Brabantse Preuvenement” op zondag 28 oktober van 14.00 tot 18.00 uur bij restaurant Le Jardin. Het “Rotary Halderberge-Seppe Preuvenement” is een sprankelend evenement voor jong en oud. Wij bieden voor ieder wat wils zowel culinair, muziek als bijzondere activiteiten.

In de sfeervolle entourage van Restaurant Le Jardin kunnen de gasten genieten van heerlijke gerechten, wijnen, kazen en meer. Kortom, volop genieten van de “geneugten des levens”. Zoals u van ons gewend bent, kunt u tevens genieten van het nodige entertainment tijdens deze middag. Dit jaar hebben we een event met het “Trick Riding team de “Future Guys”. De “Future Guys” zijn alom bekend en treden o.a. op in Madrid, Milaan, Toulouse, Berlijn, München, Luxemburg, Brussel, en natuurlijk ook bij de Rotary Club Halderberge Seppe in Rucphen. Deze indrukwekkende show wordt in geheel in Amerikaanse stijl gegeven, waarbij speciaal getrainde westernpaarden met hun ruiters in een spectaculair tempo de meest adembenemende stunts uit halen. Kinderen kunnen na de show uitgebreid kennis maken met de western paarden en attracties. Lees hier meer over de spectaculaire Future Guys.

Goed doel
De opbrengst van deze happening zal aan een nog nader te bepalen goed doel worden geschonken. De exacte hoogte van het bedrag zal op deze avond bekend worden gemaakt door de voorzitter van Rotary Club Halderberge-Seppe, mevrouw Monique Rombouts. Wij hopen u en uw vrienden te mogen begroeten op dit spetterende evenement.
Meer informatie zie onze nieuwe website: www.rotary.nl/halderbergeseppe 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief