Coach Sigrid Janssen met team D1: Fenne van Loon, Fleur Broeren, Shanice Nejal, Anna Lips, Fleur van den Broek, Maddy, van der Wegen, Veronique Braspenning, Joanie van den Berg, Britt Embregts en Mila Brandsen
Coach Sigrid Janssen met team D1: Fenne van Loon, Fleur Broeren, Shanice Nejal, Anna Lips, Fleur van den Broek, Maddy, van der Wegen, Veronique Braspenning, Joanie van den Berg, Britt Embregts en Mila Brandsen Foto: M. Timmers

Weer kampioenen bij Springfield D1 ongeslagen kampioen

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

HOEVEN - Springfield D1 is kampioen geworden! Het team was echt een maatje te groot voor al hun tegenstanders en de meiden wonnen elke wedstrijd dan ook ruim. Gemiddeld scoorde. Ze per wedstrijd 17 keer! Een hele prestatie! We verwachten dat de dames Fenne, Fleur, Shanice, Anna, Fleur, Maddy, Veronique, Joanie, Britt en Mila in het komende zaalseizoen weer zullen knallen.


En nóg een kampioen: E3. Onder begeleiding van coaches Myrthe en Sam hebben Dinant, Milan, Renske en Fleur dit seizoen heel goed gescoord. Gefeliciteerd.
Springfield A1 moest van het weekend spelen tegen Flash A1. De vorige keer hadden ze na een spannende wedstrijd gelijk gespeeld, dus ze waren van plan deze keer te winnen! Het was opnieuw een spannende wedstrijd waarin de teams lange tijd gelijk op gingen. Gelukkig heeft Springfield fanatiek doorgezet en de puntjes meegepakt naar Hoeven, gewonnen met 6-7.


Springfield1 tegen Rosolo5
Het zonnetje scheen, de vogeltjes fluiten en 10 fitte dames waren weer vroeg aanwezig in het poaltje 2.0. Naja fit, tegen Emma moesten we maar niet te veel zeggen... die had een mooie avond gehad op het werk waar de wijntjes rijkelijk vloeiden. Vandaag stond de wedstrijd tegen Rosolo op het programma. Ons doel was winnen (natuurlijk).
Corné floot af, we waren begonnen. Al snel stonden we achter met 0-2. Balen, maar toen kwam Emma in actie in de aanval... 2 schotjes verder stond het 2-2! Focussen op de ‘middelste’ korf werkt dus wel! Na een onmogelijke doorloopbal van Karlijn en een schotje van Nicolle stonden we 4-2 voor. Emma was nog niet klaar met scoren en ging gewoon weer verder. 5-2. Rosolo had het ook niet opgegeven en in de rust stond het 5-4.
Rosolo startte fel en al snel stond het weer 5-5. Daar was Emma het niet mee eens, met weer twee punten stond het weer 7-5. Karlijn sloot het feestje af met de 8-5! Mooi het seizoen afgesloten! En woman of the match: Emma van Popta!


Zaalseizoen
Na de herfstvakantie begint het zaalseizoen weer. Heb je zin om eens mee te doen? Springfield is echt een leuke vereniging waar je samen leert sporten en plezier maken. Stuur een mailtje naar secretariaat@kvspringfield.nl of bel naar 06-25317606.

Uitslagen 13 en 14 oktober
KVS 17 1-Springfield 1 16-12
Springfield 1-Rosolo 5 8-5
Ten Donck 3-Springfield 2 14-7
Flash A1-Springfield A1 6-7
Vessem B1-Springfield B1 12-1
DSO (K) B3 - Springfield B1 11-8
Good Luck C2-Springfield C1 5-2
Keep Fit70 D2-Springfield D1 1-21
DSO(K) D2-Springfield D2 D1 5-2
Springfield E1-Juliana E1 8-7
Keep Fit70 E2-Springfield E2 4-4
Korbatjo E5-Springfield E3 3-11
Keep Fit70 1-Springfield F1 5-3

Coach Myrthe Janssen en Sam Rijnvos met team E3
Team Springfield1


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief