Jan, Marian en het voltallige personeel van EP: Jan Verdaas
Jan, Marian en het voltallige personeel van EP: Jan Verdaas Foto: EP:Jan Verdaas

EP: Jan Verdaas viert 35-jarig jubileum

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - EP: Jan Verdaas aan de Bosschendijk 11 viert in de week van 22 oktober het 35 jarig bestaan. Dat viert het familiebedrijf door het geven van extra voordeel aan de klanten. Gedurende deze week zijn namelijk een behoorlijk aantal apparaten zéér scherp geprijsd.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

"Het mag wel uniek genoemd worden dat een bedrijf als het onze nog steeds bestaat, terwijl in de afgelopen jaren vele grotere zaken als bijvoorbeeld It's, Horn en Micro-Electro het loodje gelegd hebben," zegt de 59-jarige Jan Verdaas. Samen met zijn vrouw Marian (60) is hij eigenaar van de gelijknamige elektronicazaak die sinds oktober 1983 aan de Bosschendijk te vinden is. "Destijds ben ik op nummer 11, in het voormalige kledingpand van Mart de Rooij, begonnen met alleen bruingoed te verkopen zoals tv's, videorecorders en audio en hadden we een videotheek erbij." Een kleine vier jaar later al kreeg het echtpaar de mogelijkheid om de panden 5, 7 en 9 over te nemen waar voordien de supermarkt van Joke Dekker was gevestigd. "Die hebben we 'gekoppeld' aan nummer 11 en er één groot pand van gemaakt."

Witgoed

In 1994 is het echtpaar er ook witgoed bij gaan doen. "Dat was de beste beslissing ooit. De doelgroep werd anders. De tendens was duidelijk dat klanten alles zoveel mogelijk op één adres kochten. Voordien kwamen ze nog wel kijken, maar kochten ze elders vanwege het combi-aanbod." In 2015 is Jan Verdaas aangesloten bij Electronic Partner (EP), een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica, met 475 aangesloten winkels. "Daartoe hebben we de winkel helemaal up-to-date gemaakt, een rigoureuze verbouwing gedaan en van een nieuw interieur voorzien. Bijkomend voordeel van EP is dat we nu tevens via internet heel goed te vinden zijn."

Totaal-aanbieder

EP: Jan Verdaas is gevestigd aan een doorgaande route. Zelfs na de herinrichting van de weg kan er nog steeds (gratis) voor de deur geparkeerd worden. "We hebben zeker een regionale uitstraling. Ons werkgebied strekt zich ruwweg uit van Bergen op Zoom tot Breda en van Moerdijk tot Zundert." Hoewel de werkwijze van het familiebedrijf met acht personeelsleden erg traditioneel is, zijn ze zeker met de moderne tijd meegegaan, getuige ook het assortiment wat de laatste jaren verder is uitgebreid met onder andere tablets, laptops en telefoons. "We zijn van deze tijd en heel actief bezig. Omdat we nu totaal-aanbieder zijn trekken we ook weer een jonger publiek aan."

Persoonlijk contact

EP: Jan Verdaas staat bekend in de regio om zijn uitstekende service en klantgerichtheid. "Dat is ook de belangrijkste reden van ons bestaan. We zijn een compacte organisatie met korte lijnen en houden persoonlijk contact met onze klanten." Zo kunnen mensen bepaalde artikelen zoals tv's inruilen en worden bestellingen gratis bezorgd en/of desgewenst aangesloten. Ook reparaties worden snel en vakkundig verricht. "Op internet zijn het vaste prijzen, waar je voor meerdere artikelen geen extra voordeel krijgt. Bij ons in de winkel is onderhandelen nog wel mogelijk en kunnen we als er meerdere artikelen tegelijk worden gekocht nóg iets extra's doen," besluit Jan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief