Foto: Peter Braakmann

Feestverlichting ontstoken rondom de Kade in Oudenbosch

OUDENBOSCH - Rondom de Kade en de Kaaistraat in Oudenbosch is donderdagavond de feestverlichting ontstoken. Het is een initiatief van Jan Lodder, exploitant van de jachthaven in Oudenbosch. De verlichting wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Rabobank West-Brabant Noord en de gemeente Halderberge.


Volgens Jan Lodder draagt feestverlichting bij aan de sfeer en uitstraling van het gebied rondom de jachthaven. "Door de koppeling met het winkelgebied van Oudenbosch ontstaat een mooie overloop naar de winkels en wordt het gebied aantrekkelijker voor inwoners en bezoekers." Hij spreekt zijn waardering uit voor de ondersteuning vanuit de Rabobank West-Brabant Noord en de gemeente Halderberge om dit deel van Oudenbosch letterlijk in het licht te zetten gedurende de wintermaanden.

Omdat de sfeerverlichting wordt aangebracht om meerdere jaren te laten branden in de maanden november tot en met januari, verwacht Lodder dat er ook in de wintermaanden passanten van schepen gebruik gaan maken van de sfeervol verlichte haven. "Het draagt tevens bij aan de levendigheid van de kop van het winkelcentrum van Oudenbosch."

Wethouder Thomas Melisse vindt namens de gemeente Halderberge dat het initiatief bijdraagt aan de kwaliteit van de omgeving en de leefbaarheid in het gebied. Johan Staes van de Rabobank West-Brabant Noord zegt de leefbaarheid van de kernen hoog in het vaandel te hebben staan. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief