Oliebollenkramen in Breda 17
Oliebollenkramen in Breda 17 (Foto: )

Oliebollenverkoop in Bosschenhoofd toch gered

  algemeen

BOSSCHENHOOFD - Lange tijd leek het erop dat er op Oudjaarsdag geen oliebollen gekocht konden worden in Bosschenhoofd, maar daar steekt Twirl- en Marjorettevereniging Mobilé een stokje voor.


Jarenlang bakte muziekvereniging FCO vlak oliebollen voor Bosschenhoofd. Met het opheffen van FCO leek ook die traditie verloren te gaan. "Tijdens de Midzomerfeesten ontbrak de oliebollenkraam", vertelt Harold van Hoof. "Spontaan kwamen we in actie en verkochten daar 450 oliebollen. Dat zette mij aan het denken. Na contact met de oud-voorzitter bleek dat de oliebollenactie met oudjaar door niemand werd voort gezet. Omdat onze vereniging vijf jaar bestaat, maar nog niet heel bekend is, wilden wij dit gaan doen vanuit Café Stroop die op die dag onze uitvalsbasis wordt. Medio december verspreidt Mobilé deur aan deur de bestelformulieren. Ook kan er via Facebook besteld worden. Spontaan kopen kan ook van 10 tot 16 uur."  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief