Harmonie Harvano en Muziekvereniging Zevenbergen. FOTO PETER VAN GINNEKEN
Harmonie Harvano en Muziekvereniging Zevenbergen. FOTO PETER VAN GINNEKEN Foto: Peter van Ginneken

Concert Muziekvereniging Zevenbergen i.s.m. Harvano geslaagd

Sport en vereniging

OUD GASTEL - Afgelopen zaterdagavond gaf Muziekvereniging Zevenbergen samen met harmonie Harvano uit Oud-Gastel een mooi en gevarieerd concert in een (ondanks het slechte weer) goed gevulde theaterzaal van De Borgh in Zevenbergen.

De titel van het concert was “Let us entertain you” en dat was inderdaad het geval. Het jeugdorkest MooZ beet de kop af met een stuk getiteld Rhythm and blues. Het was fantastisch om de vorderingen te horen én te zien die deze kinderen de laatste 2 jaar hebben doorgemaakt. In februari 2017 gestart met de eerste muzieklessen bij de muziekvereniging en nu al in staat een concert te geven.

Hierna liet het A-orkest horen wat zij in huis hebben. Het eerste stuk was getiteld “Let me entertain you” van Robby Williams, gevolgd door nog meer verrassende en swingende stukken, waar het publiek zichtbaar van genoot.

Na de pauze was het de beurt aan harmonie Harvano. Zij maakten indruk met o.a. het prachtige “Queen of the Dolomites”, als een soort eerbetoon aan de prachtige natuur in Noord-Italië die zo vreselijk is getroffen door een heftige storm onlangs.

Als slot van deze mooie avond was er een gezamenlijk optreden van Harvano met de Muziekvereniging waarbij Charlotte Duijverman het lied Ding-a-dong meezong. Al met al een zeer geslaagde avond, waar jong en oud van hebben genoten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief