Inzamelzuil voor DE waardepunten en Oud en Vreemd geld. FOTO LIONSCLUBS NEDERLAND
Inzamelzuil voor DE waardepunten en Oud en Vreemd geld. FOTO LIONSCLUBS NEDERLAND Foto: Lionsclubs Nederland

Lions inzamelactie Douwe Egberts waardepunten voor de Voedselbank

Sport en vereniging

HALDERBERGE - Lionsclub ‘De Vryeheydt-Etten’ houdt ook dit jaar weer een inzamelactie voor Douwe Egberts waardepunten. Met deze actie kunnen klanten van de voedselbank luxe koffiepakken krijgen. Een mooi gebaar in deze Kersttijd! De actie is in samenwerking met de voedselbank en met Douwe Egberts zelf.

Ook kan oud- en vreemd geld in deze zuilen worden gedeponeerd. Met de opbrengst daarvan worden wereldwijd oogoperaties verricht. Bijna iedere Nederlander heeft wel oud- of vreemd geld in huis liggen waar niets mee wordt gedaan. Lionsclubs kunnen dit geld omwisselen voor Euro’s. Voor ieder 10 Euro kan in de derde wereld een blinde staarpatiënt worden geopereerd waarna hij of zij weer normaal kan zien!

De inzamelzuilen voor Halderberge staan bij de Albert Heijn in Hoeve, Sint Jansstraat 91 en bij de Albert Heijn in Oudenbosch, Wagenhoek 9. De filiaalhouders staan sympathiek tegenover deze Lionsactie omdat zij ook zelf regelmatig producten leveren aan de Voedselbank; en luxe koffiepakken zijn iets extra’s!.

U kunt uw Douwe Egberts waardepunten en uw oud- en vreemd geld inleveren tot 6 januari 2019.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief