Archieffoto: Peter Braakmann

Containers dicht uit angst voor vandalisme tijdens jaarwisseling

  algemeen

HALDERBERGE - Alle bovengrondse en ondergrondse containers in de gemeente Halderberge worden op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag afgesloten. Dit om brand en vandalisme te voorkomen. Dit heeft Saver besloten in overleg met de gemeente. 


Saver heeft in overleg met de gemeente besloten om alle boven- en ondergrondse containers op 31 december en in de ochtend van 1 januari tijdelijk af te sluiten. Dit om vandalisme door vuurwerk te voorkomen. Inwoners worden verzocht om hun glas, plastic verpakkingsafval en drankenkartons, textiel en klein elektronisch afval thuis te bewaren tot de containers weer geopend zijn. De containers worden in de loop van nieuwjaarsdag weer opengesteld. De elektronische containers zijn op 1 januari al vanaf 05.00 uur weer te gebruiken met behulp van de Saverpas.

De milieustraat is op maandag 31 december 2018 en op dinsdag 1 januari 2019 gesloten. Op woensdag 2 januari is deze weer bereikbaar vanaf 8.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief