Nieuwe stoelen voor dorpshuis de Steiger

  algemeen

STAMPERSGAT - De KBO van Stampersgat mag 25 nieuwe stoelen voor in dorpshuis de Steiger aanschaffen op kosten van de gemeente. De houten stoelen zijn flink versleten. Vanwege alle aanpassingen en vernieuwingen is het geld van de vereniging echter ver op en om die reden stelt de gemeente eenmalig 1208,50 euro ter beschikking voor 25 nieuwe gestoffeerde stoelen.


De stoelen in dorpshuis de Steiger in Stampersgat hebben hun beste tijd wel gehad. "Dit kwam aan de orde toen ik daar op gesprek was met het bestuur van stichting Dorpshuis de Steiger. De stichting heeft echter praktisch geen geld meer in kas om nieuw meubilair aan te schaffen. De laatste jaren zijn er immers veel aanpassingen aan het gebouw gedaan om het weer toekomstbestendig te maken. Zo zijn er onder andere nieuwe kozijnen geplaatst en ook is er veel schilderwerk verricht", weet Melisse. "De stichting heeft hier financieel aan bijgedragen waardoor de bodem van de kas wel in zicht is. De staat van de stoelen is echter niet al te best en daarom hebben wij gemeend een bijdrage te moeten leveren. Zeker omdat we de activiteiten in een klein dorp als Stampersgat waarderen en aan willen moedigen", besluit hij.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief