Aftellen voor nieuw carnavalslied Mosterd na de Maaltijd

HOEVEN - Op 1 februari verschijnt het nieuwe carnavalsnummer van Robèrt van der Wegen en Berry Koevoets, beter bekend als Mosterd na de Maaltijd. Op dezelfde datum wordt ook de videoclip van het nummer gelanceerd.


In december maakte Mosterd na de Maaltijd nog bekend door te gaan als 2-mans formatie. Lars van Berkel besloot om zich verder te gaan richten op zijn zelfstandige studio- en productiewerk onder de naam Lars van Berkel Muziekproducties. Hiermee is hij al een aantal jaren actief. Achter de schermen zal hij vanuit die hoedanigheid nog wel zijn bijdrage blijven leveren aan Mosterd na de Maaltijd. 

Maaltijd na de Mosterd had in 2018 veel succes met hun carnavalshit 'Hé Jacqueline, waar is de vaseline'. Het lied won onder andere de Kies je Kraker Trofee van Omroep Brabant. 

Binnenkort verschijnt op het YouTube-kanaal van Mosterd na de Maaltijd een teaser van het nieuwe carnavalsnummer. Bij de release op 1 februari wordt bekend wie de winnaar is van het huiskamerconcert. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief