De vijf gebieden in Halderberge waar géén alcohol genuttigd mag worden, blijven tot 2023 bestaan.
De vijf gebieden in Halderberge waar géén alcohol genuttigd mag worden, blijven tot 2023 bestaan. (Foto: Gemeente Halderberge )

De vijf Non Alcoholzones in Halderberge blijven bestaan

  algemeen

HALDERBERGE - De vijf gebieden in Halderberge waar géén alcohol genuttigd mag worden, blijven tot 2023 bestaan. Dat zegt burgemeester Jobke Vonk-Vedder. Vier jaar geleden werd de maatregel van kracht om onder andere overlast van hangjongeren in te dammen. Volgens de burgemeester tot grote tevredenheid van de politie. Daarom blijft het verbod bestaan.


In alle woonkernen en het openbare gebied rondom recreatiegebieden zoals Splesj mag geen alcohol gedronken worden. Natuurlijk met uitzondering van horecagelegenheden. Ook is het in de aangewezen gebieden verboden om aangebroken flessen en blikjes met alcoholhoudende drank bij je te hebben. "Er was destijds overlast van jongeren in bepaalde gebieden en door middel van het verbod wilden we terug dringen", zegt ze. "Ook de politie is tevreden en kan zo handhaven en dus verlengen we de maatregel."  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief