Vrijwilligers SKVW 2018. FOTO JOSEE VLEUGEL
Vrijwilligers SKVW 2018. FOTO JOSEE VLEUGEL Foto: Josee Vleugel

Stichting Kinder Vakantiewerk Oudenbosch zoekt vrijwilligers

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - De pas opgerichte Stichting Kinder Vakantiewerk Oudenbosch is dringend op zoek naar vrijwilligers.

Na een succesvolle week in 2018, toen voor het eerst na ruim 30 jaar weer een Kindervakantie bouwplaats was georganiseerd, is het bestuur van de stichting op zoek naar vrijwilligers die voor 2019 zich willen inzetten om wederom een Kindervakantie bouwplaats te houden in Oudenbosch.

Vorig jaar moesten wij ons beperken in het toelaten van het aantal kinderen, daar wij slechts 6 eigen groepsbegeleiders hadden.

In 2019 streven wij er naar om nog meer kinderen het plezier te willen geven om mee te kunnen doen aan de Kindervakantie bouwplaats. Dit kan alleen lukken als er zich meer vrijwilligers gaan aanmelden.

De bouwspeelplaats zal gehouden worden van 8 juli tot en met 11 of 12 juli 2019 op het terrein aan de Pagnevaartweg te Oudenbosch.

Wij zoeken

Groepsbegeleiders: ouder dan 18 jr, om kunnen gaan met kinderen tussen 6 en 12 jr, creatief en geduldig. Begeleiden alleen een groep van 6 a 7 kinderen en met een assistentgroepsleider een groep tot max 10 kinderen.

Assistent groepsbegeleiders: Tussen 16 en 18 jr, om kunnen gaan met kinderen tussen 6 en 12 jr, creatief en geduldig. Werkt altijd samen met een groepsbegeleider.

Overige vrijwilligers die ondersteunende werkzaamheden willen verrichten voor, tijdens en na de Kindervakantie bouwspeelplaats.

Als je dit iets lijkt en je hebt zin en tijd in de week 8 t/m 12 juli 2019 dan kun je je aanmelden via e-mail adres: kvwoudenbosch@gmail.com en dan zal de coördinator van de vrijwilligers contact met je opnemen voor eventuele verdere info en als je wilt je noteren als vrijwilliger.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief