De Bovenhei doet voor het eerst mee.
De Bovenhei doet voor het eerst mee. (Foto: Loïs Oomen )

Peejenland maakt zich op voor presentatie D'oevese-Leut CD

  algemeen

PEEJENLAND - Op zaterdag 9 februari 2019 wordt alweer voor de 28ste keerDe D'oevese Leut cd in omloop gebracht.


"Met 12 deelnemers en een leutige mix is deze leutcd de grootste uit de regio West Brabant. Volgepakt met onvervalste echte carnavalsmuziek van o.a. De Spie, B.C. Ambiance, C.S. de Peejenzaaiers, de Tropikuls en de Flierefluiters is deze cd een echte aanrader die niet in uw collectie mag ontbreken", aldus de organisatie. "Uiteraard staat ook het carnavalslied van 2019 van Tofkapellûke met de titel Ut is ne Bonte kerremis op de cd. Speciale aandacht wordt gevraagd voor het nummer van de Kwèk van D'oeve. Met behulp van Radio Peejenland hebben zij een geweldig nummer opgenomen welke zeker hoge ogen gaat gooien.

Bovenhei

Ook de vertrouwde deelnemers als Chef Soldaat, B.C de Kits, B.C. den Peejkes en de B.C d'n Akkerlinge zijn weer te horen op het blinkende schijfje. Ook hebben we een nieuwkomer dit jaar mogen verwelkomen namelijk de Bovenhei (zie foto) dit een echte knijter van een plaat hebben opgenomen" De cd is te koop voor negen euro te koop bij de deelnemers. Dit jaar kun je 'm ook heel makkelijk online bestellen via peejenland.nl én kiezen wie van de deelnemers de opbrengsten ontvangt!

Bal
Zaterdag 9 februari wordt het zesde D'oevese Leut Bal gehouden. Deze vormt de aftrap voor de aankomende carnaval met bruisende carnavalsmuziek en een prominentie plaats voor de 12 nieuwe liedjes. U komt toch ook?! Aanvang 20:00 meej oe carnavalspakske in 't Tapperijke zodat we er met zijn allen een gezellige avond van kunnen maken. De entree gratis en iedereen maakt kans op het allereerste opmaak van de D'oevese Leut 2019. Wees op tijd want vol is vol!

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief