Korfbalteam Springfield F1. Foto: Springfield F1

Springfield E1 en F1 winnen weer

Sport en vereniging

HOEVEN - Er is afwisselend gewonnen en verloren door de korfbalteams van Springfield uit Hoeven. Maar E1 en F1 blijven lekker scoren.

Deze zaterdag was het een vroege ochtend voor het F1 team. Nog een beetje slaperig maar met veel enthousiasme vertrokken ze naar Dordrecht. De wedstrijd begon gelijk goed met een voorsprong van 0-1. In het begin leek het even spannend te worden maar al snel werd duidelijk dat F1 een top wedstrijd speelde!

Tijdens de rust was het 2-7. Maar F1 had nog niet gewonnen. Dus moest de concentratie vastgehouden worden. Er werd veel geschoten en de bal werd snel overgegooid. Ook de tegenstander wist de tweede helft een aantal keer de korf te raken. Maar dit was niet genoeg! F1 won met 11-6 van Movado! Goed gespeeld jongens en meisjes van F1!

Zaterdag moest de E1 een thuiswedstrijd tegen Keep fit’70 uit Roosendaal. Omdat beide clubs dicht bij elkaar liggen waren er veel supporters. Dat maakte de wedstrijd nog leuker. De doelstelling was simpel: gewoon scoren! Nadat vorige week vele kansen werden gemist moest dat goed gemaakt worden.

Gelukkig begreep iedereen bij de E1 dat heel goed! Er werd goed samengespeeld, snel geschakeld en de juiste kansen benut. Iedereen kwam tot scoren en dit eindigde in een 20-2 eindstand!