Zorgen over voortbestaan polikliniek Oudenbosch

  algemeen

OUDENBOSCH - Raadslid Jean-Marie Frerichs vreest voor de toekomst van de polikliniek in Oudenbosch. Bravis focust zich op de realisatie van één hoofdlocatie. De VVD'er is bang dat dit gevolgen heeft. "Inwoners moeten grotere afstanden af moeten gaan leggen."


Het Bravis heeft een locatie tussen Roosendaal en Bergen op Zoom op het oog voor één hoofdlocatie. Frerichs zet aan de hand hiervan vraagtekens bij de positie van het Medisch Centrum die volgens hem een spilfunctie in Halderberge heeft. Volgens de VVD wordt de poli veelal gebruikt door inwoners die dit structureel moeten doen vanwege chronische aandoeningen of controles. Frerichs wil van B&W weten of zij vindt dat zij dit te allen tijde kunnen blijven doen en of Halderberge hier indien nodig actie op onderneemt. "Wij zijn bang dat het OMC het kind van de rekening wordt en onze inwoners grotere afstanden af moeten gaan leggen voor behandelingen."  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief