Brabant Water waarschuwt voor oplichters

  algemeen

HALDERBERGE - Er zijn oplichters actief in Roosendaal en omgeving die zich voordoen als medewerkers van Brabant Water. Daarvoor waarschuwt Brabant Water op haar Facebook-pagina. Men wil voorkomen dat onder andere inwoners van Halderberge het slachtoffer worden.


"Laat een onbekende niet in uw woning, maar vraag altijd om een legitimatiebewijs. Medewerkers van Brabant Water hebben altijd een legitimatiekaart bij zich", laat Brabant Water op haar Facebook-pagina weten. Het bedrijf roept mensen op om bij twijfel de voordeur te sluiten en Brabant Water te bellen via 073 683 80 00.  "Wij gaan graag voor u na of het inderdaad een medewerker van ons is."

De oplichters komen volgens Brabant Water aan de deur met de mededeling dat zij de waterleidingen komen controleren. "Hiermee proberen zij toegang te krijgen tot uw woning of gegevens te ontfutselen. We hebben meldingen ontvangen uit Bergen op Zoom en Roosendaal. Het is goed mogelijk dat de oplichters hun werkterrein uitbreiden naar andere gemeenten."

Meldt een oplichter zich aan uw deur? Weiger hem de toegang en bel meteen de politie: 0900-8844. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief