Mobiel gsm telefoon social media whatsapp 404318812.jpg
Mobiel gsm telefoon social media whatsapp 404318812.jpg

Inzet op betere mobiele bereikbaarheid Bosschenhoofd

  algemeen

BOSSCHENHOOFD - Vodafone heeft van de gemeente Halderberge toestemming gekregen om een mobiele zendmast in de kerk van Bosschenhoofd op te hangen. KPN heeft een vergunning aangevraagd voor het plaatsen van een permanente zendmast aan de Vaartweg. Op die manier wil men de problemen met mobiele telefonie in Bosschenhoofd oplossen.


Sinds het verwijderen van een zendmast, ondervinden met name klanten van Vodafone en KPN problemen in Bosschenhoofd. "Het is uiterst vervelend dat de mobiele bereikbaarheid deels verminderd is", zo vindt wethouder Hans Wierikx. "Wij zijn als gemeente niet verantwoordelijk, maar in geval van calamiteiten moet je er niet aan denken dat je niet kunt bellen. Daarnaast is het voor ondernemers niet goed dat ze niet optimaal bereikbaar zijn."

Daarom zocht Halderberge contact met de providers. "In het geval van Vodafone is de oplossing gevonden in een mobiele zendmast in de kerk, maar Vodafone is nog niet in actie gekomen. We nemen daarom weer contact op", zo zegt Wierikx.

KPN wil een permanente zendmast. "Dat is wat minder snel te realiseren, want dan zit je met het afgeven van de vergunning", legt hij uit. "KPN wil een zendmast aan de Vaartweg plaatsen. Daar willen wij medewerking aan verlenen en de procedure loopt. We verwachten echter wel wat bezwaren dus het kan even duren voordat er echt een oplossing is. Hoe dan ook wordt er aan gewerkt.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Allround timmermannen

Wijk en Aalburg

Service Technicians

Halsteren en Numansdorp

Timmerman/ Interieurbouwer

Rijsbergen

Medewerk(st)er bediening of leidinggevende

Roosendaal / Oudenbosch

Krantenbezorger

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief