Korfbalteam A1.
Korfbalteam A1. Foto: Springfield

Korfbalteams Springfield A1 en C1 winnen weer

HOEVEN - Vandaag heeft Springfield A1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen Stormvogels. Het begin van de wedstrijd ging erg gelijk op, en ze gingen met 5-4 de rust in. Na de rust ging A1 er weer volledig voor en dat bleek, er gingen heel wat mooie doelpunten in en zo hebben ze de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 13-8!

Vandaag moest Springfield C1 tegen Focus. Vol goede moed begon het team. Eenmaal bij de 1-0 achterstand ging er een tandje bovenop. Al snel werd de gelijkmaker gemaakt, waarna rustig werd uitgebouwd naar een voorsprong van 2 punten. Het stond 3-1 voor de pauze.

De tweede helft zat vol met mooie acties, waaruit helaas geen doelpunt meer kwam. De verdediging stond echter zo goed, dat zij het volledig dicht hebben kunnen houden, zonder veel kansen weg te geven. Maar desalniettemin was het resultaat een overwinning: een welverdiende winst van 1-3! C1 won omdat ze er met zijn alleen vol voor zijn gegaan! Ga zo door dames!

Uitslagen van 23-24 februari

VIOS D1-Springfield D2 4-6
Focus C1-Springfield C1 1-3
Focus B2-Springfield B1 6-5
Springfield E3-Scheldevogels E2 4-5
Spoordonkse girls B1-Springfield B1 4-2
Springfield D1-Sporting Delta D3 5-9
Springfield A1-Stormvogels A1 13-8