Het team van de supermarkt is enthousiast voor NL-Doet op De Bukehof. FOTO FONS PIJNEN
Het team van de supermarkt is enthousiast voor NL-Doet op De Bukehof. FOTO FONS PIJNEN Foto: Fons Pijnen

NL-Doet op de Bukehof

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Zaterdag 16 maart kwam een heel team van de plaatselijke supermarkt uit Oudenbosch op basisschool De Bukehof helpen in het kader van NL-Doet. Dit is een jaarlijkse landelijke activiteit van het Oranjefonds. Dan worden er in heel Nederland door vrijwilligers allerlei klusjes gedaan. Ook koning Willem Alexander doet dat. Op deze school zijn er door het team van de supermarkt zestig haagbeukjes geplant op de speelplaatsen. Ze staan aan de binnenkant van het hek. Die beukjes zijn door een boomkwekerij gratis aan gegeven.

Ook is het blauwe speelhuisje verplaatst naar de nieuwe speeltuin van de peuterspeelzaal. Hier is ook een begin gemaakt met een nieuw speelpad van rubber tegels. Dat wordt de komende tijd verder af gemaakt. Een firma heeft er belangeloos voor gezorgd dat de berg zwart zand is weggehaald. De medewerkers van Jan van den Broek vonden het heel prettig om op de school te werken. Ze willen graag volgend jaar weer terugkomen. Natuurlijk is De Bukehof blij met hun hulp.

Over enkele weken als de nieuwe speeltuin van de psz klaar is, wordt de naam onthuld. Ook komt er in april met de kinderen, leidsters en omwonenden een feestelijke opening. Natuurlijk is ook het personeel van de supermarkt van harte welkom.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief