Afbeelding

Ernstig geweldsmisdrijf in Oudenbosch dinsdagavond in tv-programma Opsporing Verzocht

Door: Peter Houtepen Politie

OUDENBOSCH - Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een ernstig geweldsmisdrijf dat donderdagmiddag 21 maart plaatsvond in een woning in Oudenbosch.

Een jonge vrouw was aan het begin van de middag alleen thuis toen er werd aangebeld door een man. Hij wist zich met een truc de woning in te praten, waarna het ernstige geweldsmisdrijf plaatsvond. Nadat de dader vertrokken was, sloeg het slachtoffer via een buurtbewoner alarm bij de politie. Volgens haar was de dader een goed Nederlands sprekende man. De man was licht getint met een wat gezet postuur.

De politie is direct met een uitgebreid onderzoek gestart. Daarbij werden buurtbewoners ondervraagd en zijn camerabeelden veilig gesteld. In overleg met de Officier van Justitie is besloten om in verband met de ernst van het misdrijf dinsdagavond in Opsporing Verzocht de beelden te tonen van de persoon die vermoedelijk betrokken is bij het incident.

Opsporing Verzocht begint dinsdag 26 maart om 20.30 uur op NPO 1 en wordt herhaald op woensdag 27 maart om 12.05 uur op NPO 2.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief