In de winkel van Bertie en Diel Boere vind je een enorme collectie fietsen in allerlei soorten en maten.
In de winkel van Bertie en Diel Boere vind je een enorme collectie fietsen in allerlei soorten en maten. Foto: Els Rommers

Boere Tweewielers viert jubileumjaar met mooie acties

Door: Vera de Geus Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH – Het buitenleven is begonnen! We fietsen weer massaal naar ons werk of naar school. En de eerste fietstochten staan alweer gepland. Dat wordt genieten, als je een goede fiets hebt tenminste. Boere Tweewielers is al 25 jaar dé vakspecialist op dit gebied. Daar kunnen ze je precies vertellen welke fiets het beste bij jou past. Dit jaar profiteer je van allerlei jubileumaanbiedingen én kun je een fiets winnen. Wil je zelf de voordelen van een elektrische fiets ervaren? Kom dan op 14 april naar de winkel!

DOOR ELS ROMMERS

Het fietsenmakersvak is Diel Boere met de paplepel ingegoten. Hij groeide er letterlijk mee op. Dat hij hetzelfde beroep is gaan uitoefenen als zijn vader was voor hem een vanzelfsprekendheid. Hij heeft er nog geen dag spijt van gehad. Terugkijken op een kwart eeuw Boere Tweewielers hoeft niet zo nodig voor Diel en zijn partner Bertie. "We willen juist vooruit kijken", benadrukken ze. "Met name naar het komende seizoen, want er valt genoeg te vieren!"

Uitnodiging!
En dat doen ze mét en vóór hun klanten, door onder andere een speciale dag te organiseren met een feestelijk tintje. "Onder het motto 'kijk, probeer en beleef' kun je onder het genot van hapjes en drankjes op 14 april tussen 11.00 en 17.00 uur vrijblijvend een testrit maken op één van de demo's die dan in de winkel staan", nodigen Diel en Bertie iedereen uit. "Een elektrische fiets schaf je niet zomaar aan, die moet passen bij je wensen en je lichaamsbouw. We hebben gerenommeerde merken als Gazelle, Sparta, Cortina en Giant, maar ook een bijzonder mooie 'middenklasser' met een eigen label, namelijk Button Cycle. Al vanaf € 1549,- rijd je rond op één van deze trendy elektrische modellen die in een exclusieve reeks worden geproduceerd", tipt het ondernemersstel.

Bosch-motor
Al snel volgt er een volgende tip. "Tevens hebben we nu een collectie elektrische fietsen met een Bosch midden-motor. Die worden in een beperkte oplage gemaakt en kosten slechts € 1799,-. Daarnaast zijn er maandelijks nieuwe jubileumacties. Ook geven we een elektrische fiets weg! De enige voorwaarde om aan deze winactie mee te mogen doen is dat je dit jaar iets in onze winkel aanschaft van minimaal € 20. De trekking is op 31 december, dus wellicht start jij 2020 wel met een compleet nieuwe fiets."

Met een bakje koffie
Genoeg redenen dus om naar Boere Tweewielers te gaan. Tel daar ook nog eens de uitzonderlijk hoge service bij die Bertie en Diel standaard leveren en je hoeft helemaal niet meer verder te kijken. "Of de fiets bij ons is aangeschaft of niet, wij repareren en onderhouden alle types en modellen, halen die desgewenst op en leveren hem ook weer af. Wie onze winkel bezoekt, komt als het ware thuis bij ons. We nemen alle tijd om iemand te helpen, mét een lekker bakkie koffie. Dat sociale aspect aan ons werk vinden we beiden belangrijk. Zo hebben we altijd gewerkt en zo blijven we dat doen!"

Boere Tweewielers
Markt 1, 4731 HL Oudenbosch, 0165-330311, info@dielboeretweewielers.nl
www.dielboeretweewielers.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief