Steeds meer openbare toiletten in Halderberge

  algemeen

HALDERBERGE - Het gemeentehuis heeft haar toiletten omgevormd tot openbare toiletten. Hiermee wil Halderberge onder andere dagjesmensen en toeristen van dienst zijn. Ook hoopt ze zo lokale ondernemers aan te moedigen hetzelfde te doen.


Progressief Halderberge opperde het idee om de gemeente Halderberge zich aan te laten sluiten bij het HogeNood-netwerk. Toeristen kunnen dan middels een speciale app zien waar ze in Halderberge een openbaar toilet kunnen vinden. Halderberge heeft zich inmiddels aangemeld, zo laat het college nu weten.

Volgens het college zijn staan ook al veel recreatief-toeristische bedrijven open voor bezoek. "Zij hebben een sticker op de deur die laat zien dat mensen gratis gebruik mogen maken van het toilet", zo zegt wethouder Melisse. "Wij hopen dat nog meer ondernemers hieraan mee willen werken."  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Monteur

Roosendaal

Zelfstandig op weg naar klanten

Etten-Leur

Facturist

Baarle-Nassau

Accountmanager m/v

Moerdijk

Schoonmaaksters

Etten-Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief