De werkzaamheden in volle gang. FOTO LOEK ROCHUS
De werkzaamheden in volle gang. FOTO LOEK ROCHUS Foto: Loek Rochus

De klok tikt door bij Pullingteam Rocky

Sport en vereniging

HOEVEN - Na Barend Huijbregts zijn nu ook de andere teamleden elk vrij moment in de werkplaats te vinden want de klok tikt verder. Op facebook is te volgen dat er nu grote stappen worden gemaakt en er steeds meer een nieuwe Rocky ontstaat.

Waar Barend aan het passen en meten is om alles in te bouwen en de nieuwtjes een plek te geven is Frank Ros bezig de kabelbomen te maken voor de datalogger en andere elektra.

Hans Biemans fabriceert de ene contactdoos na het andere, vult Rob de motor met olie, controleert Bert de combi en is Loek bezig met de schoonmaak ervan.

Gespannen, ja natuurlijk want de klok tikt verder, maar er is ook tijd voor een grap en een grol “ff de wielen eronder en starten maar”, Barend stapt in de kooi van de tractor en imiteert Roel van Velzen.

Aankomende dagen en week zal uitwijzen of Oud-Gastel het eerste strijdtoneel zal zijn, we gaan er vanuit dat we het redden.

Mocht u willen komen kijken bij deze wedstrijd dat kan, het adres van dit evenement is Opperstraat 15 te Oud Gastel.

Onderstaande klasses zullen aanwezig zijn, met alle hun eigen charmes: Prostocks I; Prostocks II; Limited Superstocks; Light Modifieds II; Sport 4,5 ton Beloften; Supersport 3,4 ton Promo; Supersport 3,6 ton Beloften; Supersport 4,5 ton Promo; Standaard 4,5 ton; Standaard 7,0 ton; Standaard 9,0 ton; Standaard XL; Supersport Trucks.

Hieronder de startlijst van de Prostock I klasse, met daarachter de vestigingsplaats

Startlijst Prostocks I: 1 Extreme Temptation (Vianen); 2 Lady Green (Sprundel); 3 Dieselross (Alphen); 4 DPP Rednex (Vroomshoop); 5 HyTec Red Neck (Breda); 6 KAWE Runaway Deer (Raalte); 7 Mud Patrol (Alphen NB); 8 Appypower (Sprundel); 9 Neighbours Nightmare (Schijf); 10 Rocky (Hoeven); 11 Next Sensation (Heerhugowaard); 12 Dams Rooster (Zundert).

Voor info, mededelingen en andere berichtgevingen zie onze facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/rockypullingteam/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief