Springfield B1.
Springfield B1. Foto: Springfield

Korfbalvereniging Springfield scoort

Sport en vereniging

HOEVEN - Verschillende teams van Korfbalvereniging Springfield hadden afgelopen weekend een wedstrijd gespeeld. Team B1 zelfs drie wedstrijden! met prachtige scores. Springfield B1 speelde hun 2e thuiswedstrijd tegen Olympia uit Schiedam. Al vrij snel stond B1 met 6-0 voor. Met een voorsprong van 12-2 gingen ze de rust in. Ook na rust werd er veel gescoord met als resultaat een score van 21-6. Super gedaan dames en heer!

Verslag van de wedstrijd van Springfield 2: Op zondag 26 mei mocht Springfield 2 wederom aantreden tegen Conventus. Daar vorige week een mooie overwinning behaald werd van 10-20 waren de vooruitzichten goed. Met invaller René erbij begon de wedstrijd. Springfield 2 was lekker aan het ballen en langzaam werd de score opgevoerd naar een comfortabele ruststand van 7-4. Omdat bekend was dat de tegenstander vrij makkelijk kan scoren was het nog wel opletten voor Springfield 2. Vooral blijven scoren en in de verdediging niet te veel toe laten. Een mooie eindstand van 12-8 was dan ook het eindresultaat.

Aanstaande woensdag spelen we weer. Sterker nog... Dames 1 spelen ook! Dus om een lekker korfbalavondje voorafgaand Hemelvaart te beleven; Paoltje 2.0 is de plek waar je moet zijn!

Aanvang wedstrijd Springfield 2; 19.15 uur.