Foto: Pixabay

Tivoli Oudenbosch wordt officiële trouwlocatie

  algemeen

OUDENBOSCH - Trouwlustigen mogen zich voortaan zonder aanvraag bij Tivoli laten trouwen. De gemeente heeft Tivoli namelijk in navolging van de raadzaal, Bovendonk in Hoeven en 't Veerhuis in Oud-Gastel aangemerkt als officiële huwelijkslocatie.


In principe mag je in Halderberge overal trouwen, zelfs in een particulier woonhuis. Je moet daar echter wel een aanvraag voor doen en de gemeente moet vooraf goedkeuring geven. Dat is echter niet het geval voor de raadszaal in het gemeentehuis en sinds 2012 Bovendonk in Hoeven en 't Veerhuis in Oud Gastel. Daar komt nu Tivoli in Oudenbosch bij. "Het verzoek kwam vanuit Tivoli. Op deze manier hoeven mensen geen speciale aanvraag te doen en komen er ook geen extra leges bij", weet burgemeester Jobke Vonk-Vedder. "Na de zomer wijzen we eventueel nog meer trouwlocaties aan." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief