Voorzitter Gert-Jan van Rie zet de finalisten in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.
Voorzitter Gert-Jan van Rie zet de finalisten in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Bruba Open Tennistoernooi TC Pagnevaart wederom een groot succes

Sport en vereniging

HOEVEN - Afgelopen week vond op het tennispark van TC Pagnevaart in Hoeven het jaarlijkse Bruba Open Toernooi plaats. Ruim 152 deelnemers, verdeeld over maar liefst 18 onderdelen, hebben gestreden om de plaatsen voor een plaats in de finales op zondag.

De weersomstandigheden waaronder het toernooi plaatsvond, waren dit jaar uitzonderlijk goed. Gedurende de gehele week werden de partijen onder zeer zomerse omstandigheden afgewerkt. De organisatie had aanvullende maatregelen genomen, om de spelers tijdens de wedstrijden van extra verkoeling te kunnen voorzien. Na afloop van iedere wedstrijd werden de spelers voorzien van een lekker hapje, aangeboden door de vereniging.

Ook de finales op zondag, werden onder perfecte weercondities gespeeld. Onder het toeziend oog van het publiek, werd menig spannende finale pot afgewerkt.

Aan het eind van de dag, werden door verenigings voorzitter Gert-Jan van Rie, alle deelnemers bedankt en de organiserende Open Toernooi- en Kantine commissie in het zonnetje gezet voor de voortreffelijke organisatie en ondersteuning van de gehele toernooiweek. Gevolgd door de traditionele prijsuitreiking.

Het toernooi werd afgerond met een dankwoord namens alle deelnemers, door Toon Lauwen. Waarna onder het genot van een verkoelend drankje en hapje, het toernooi nog uitvoerig werd nabesproken.

Volgend jaar viert TC Pagnevaart haar 50 jarig bestaan! Wij hopen dan ook weer op een talrijke deelname aan het gezellige jaarlijks Open Toernooi op ons park.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief