Nominatie prijs.
Nominatie prijs. Foto: Sem Ermen

Freerunning Cobra's wint nominatie club van het jaar

Sport en vereniging

HALDERBERGE - Freerunning Cobra’s is uitgeroepen tot club van het jaar in eigen Gemeente Halderberge! Maar liefst 237 keer is er op onze sportvereniging gestemd. Dat is mooi nieuws waar wij trots op zijn.

Daarnaast hebben wij de 7e plaats behaald binnen de provincie Brabant. Er waren 77 sportverenigingen genomineerd. Via deze weg willen wij iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor het promoten van en het stemmen op onze vereniging.

Komend seizoen bestaan de Freerunning Cobra’s 10 jaar. Dit wordt gevierd met een kamp voor de leden vanaf 9 jaar. Voor de jongere leden wordt nog een andere leuke activiteit georganiseerd. Het nieuwe seizoen start na de zomervakantie op 19 augustus.

Op 27 september doen wij mee met onze demo in Fidei et Arti, Oudenbosch tijdens Halderbergs Talent. Na het winnen van de voorrondes mag ons demo team nu hun demo laten zien op het podium.

Afgelopen seizoen was een bevlogen seizoen voor onze vereniging. We hebben veel nieuwe leden mogen ontvangen en hebben mooie doelen bereikt. Na de zomer stromen er weer nieuwe leden in. Wij kijken uit naar ons volgend seizoen en wensen iedereen een heel fijne zomervakantie.

Voor meer informatie over onze vereniging zie onze website www.freerunningcobras.nl of stuur een mailtje naar info@freerunningcobras.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief