Aldo Druyf.
Aldo Druyf. Foto: website Aldo Druyf

Klassiek On Tour met Aldo Druyf

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - KBO Oudenbosch biedt een prachtige muziekmiddag aan: een optreden van de bekende musicus en auteur Aldo Druyf. Deze originele en inspirerende spreker/musicus weet in korte tijd te overtuigen met zijn kennis, humor en gitaarspel! Hij zal ons meenemen op een onderhoudende en inspirerende ontdekkingsreis door de mooiste klassieke muziek.

Alles wat Aldo vertelt, wordt ondersteund met opnames en live klassiek gitaarspel. Daarmee is het ook een beetje een concert! Je kan actief meedoen door vragen te stellen of muzikale ervaringen te delen, maar lekker achterover hangen en luisteren kan net zo goed. In de beroemde Habanera (Liefde is als een rebelse vogel) uit Carmen, laat Aldo bijvoorbeeld horen hoe Bizet de vrijheid en zelfstandigheid van de zigeunerin Carmen uitbeeldt in de noten. De oren worden gespitst bij de meerstemmigheid van Bach en ook worden een authentieke- en gewone uitvoering van De vier jaargetijden van Vivaldi met elkaar vergeleken.

Dit evenement vindt plaats op woensdag 9 oktober van 13.30 – ca. 15.30 uur, in de Aula van de Vossenberg, Pagnevaartweg 109 Oudenbosch.
De toegang incl. koffie/thee is gratis. Ook als je geen lid bent van de KBO ben je van harte welkom.

Mis dit niet!

Meld je tijdig aan bij Henk Schell (06 21546291) of Conny Mertens (06 24362605) of stuur een mail naar: webmaster@kbo-oudenbosch.nl. Meer informatie vind je op onze website: https://www.kbo-oudenbosch.nl

Je hoeft geen noten te kunnen lezen of een instrument te bespelen om van deze muzikale tour te kunnen genieten. De tour is een inspiratie om je verder te brengen in klassieke muziek en zowel geschikt voor instappers als gevorderden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief