Springfield E1 wint.
Springfield E1 wint. Foto: Springfield

Korfbalvereniging Springfield scoort

Sport en vereniging

HOEVEN - Afgelopen zaterdag speelde E1 heel vroeg een wedstrijd. Gelijk vanaf het begin waren ze lekker fanatiek wat gelijk een goede voorsprong op leverde! Het bleef een spannende wedstrijd met gelijkwaardige teams maar toen in de laatste helft de ene na de andere bal er bij ons in vloog had de tegenstander geen enkele kans meer. E1 won uiteindelijk met een super goede score van 4-9! Trainster Debbie is dik tevreden en geniet van de manier waarop E1 samenspeelt.

Op de verjaardag van Rania, had de D1 een uitwedstrijd tegen Ventura Sport. D1 kreeg aan het begin van de wedstrijd snel een doelpunt tegen waardoor ze 1-0 achter kwamen, maar gelukkig maakte ze dat snel goed door een afstandsschot te scoren! Daarna volgde een spannende wedstrijd waarbij de scores dicht bij elkaar lagen, maar door hard werken en goed samen spelen is het D1 uiteindelijk gelukt om met 3-6 te winnen en Rania een mooi verjaardagscadeau te geven.

Ook de meisjes van F1 waren er weer helemaal klaar voor. Na goed getraind te hebben begonnen ze vol enthousiasme aan de wedstrijd. Na een aantal mooie doelpunten hebben ze de eindstand naar 5-5 weten te brengen! Super gedaan meiden!

Uitslagen afgelopen week

Good luck MW1-Springfield MW1 5-2

Tovido A1-Springfield A1 8-1

Springfield B1-Focus B1 5-14

Ventura Sport D1-Springfield D1 6-3

OJC98 D1-Springfield D2 4-3

Spoordonkse girls C1-Springfield C1 1-5

Oranje Wit E1-Springfield E1 4-9

Keepfit E3-Springfield E2 3-1

Springfield E3-Keepfit E2 7-11

Juliana F1-Springfield F1 5-5



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief