Logo internetbode.nl/halderberge

Vreugde Meubelen voor wonen, slapen en vloeren

  Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Volgend jaar viert Vreugde Meubelen aan de Bosschendijk te Oudenbosch haar 50-jarig bestaan. Dit door Jan Vreugde opgerichte familiebedrijf is negentien jaar geleden door zoon Jan en schoonzoon Louis Oosterhof overgenomen en voortgezet. Het is in de loop der jaren van een meubelschuur uitgebouwd tot een zeer moderne, complete én met de actuele trends meegaande woninginrichting geworden.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

Jan Vreugde sr. verhuisde in de jaren zestig vanuit een winkel/woonhuis in Stampersgat naar een nieuw gebouwde meubelloods op een verder nog te ontwikkelen industriegebied in Oudenbosch. Op deze locatie aan de Bosschendijk is ruim 49 jaar later het familiebedrijf nog steeds te vinden. Was het in die eerste jaren letterlijk een meubelschuur, nu is het een allround-bedrijf op het gebied van wonen, slapen en vloeren geworden.

Ruime keuze “Na de overname van mijn schoonvader hebben we er in 2001 een ruime etalage annex showroom aangebouwd. Daardoor hebben we zeker méér uitstraling gekregen, konden we ook onze collectie uitbreiden en met de actuele stromingen meegaan,” legt Louis uit. Vreugde Meubelen kent een oppervlakte van maar liefst 2500 m2 en heeft naast een ruime keuze op het gebied van meubels, bedden, boxsprings en vloerbedekking een groot assortiment aan nog veel meer woonaccessoires.

Hans Daalder “Van oudsher hebben we een grote kring vaste en trouwe klanten, maar door het steeds verder uitbreiden van onze collectie, zijn we nu zeker ook op een jonger en ander publiek gericht.” Daardoor kan de klant bij Vreugde Meubelen bijvoorbeeld niet alleen een aan de zorg gerelateerde senioren-stoel vinden, maar er ook terecht voor allerlei meubelen in een vintage of industriële stijl. “Zo hebben we een geheel nieuwe collectie ontworpen door Hans Daalder in de verkoop.” Vreugde Meubelen werkt met een zeer ervaren team, waarvan de meesten al vele jaren in dienst zijn. “De sfeer naar onze klanten toe is ongedwongen. Wij brengen de wensen goed in kaart, sturen ze aan, maken ze wegwijs en geven goede adviezen. Daarnaast hebben we zelfs een interieur-adviseuse in dienst die de mensen begeleidt in het maken van de juiste keuzes bijvoorbeeld bij kleurcombinaties.”

Nieuw logo Naast een complete collectie in meubelen heeft Vreugde Meubelen een grote slaapafdeling met een ruime collectie boxsprings bestaande uit actuele, frisse modellen. Maar zeker ook voor vloeren is men hier aan het juiste adres. “Sinds een half jaartje hebben we een nieuw logo in een modern, strakker lettertype. Dit past beter bij ons idee van uitdragen. Het was goed, maar geeft nu duidelijker aan waar wij voor staan. Tevens hebben we de voorgevel van een actueler kleurtje voorzien. Onze klantenkring loopt ruwweg van Breda tot Bergen op Zoom, maar we hebben via onze webshop ook wel eens een bestelling uit Noorwegen gehad,” lacht Louis.

Gratis parkeren Bij Vreugde Meubelen staat de klant altijd voorop en service hoog in het vaandel. Veel standaardzaken kunnen naar de zin van de klant worden aangepast zoals een extra laatje, andere deurtjes, de zithoogte en zo verder. Bovendien niet onbelangrijk in deze tijd: gratis parkeren vóór de deur. “We blijven meedoen met de laatste trends op woongebied. Wat nieuw is en binnen onze collectie past, kunnen we zonder meer leveren. Naast de jongere, moderne klant zullen wij zeker de traditionele klant niet uit het oog verliezen,” besluit de enthousiaste ondernemer.

Openingstijden: dinsdag t/m donderdag 08.00-18.00, vrijdag 08.00-21.00 zaterdag 08.30-17.00 uur

Vreugde Meubelen, Bosschendijk 189, 4731 DD Oudenbosch, 0165-312615, info@vreugdemeubelen.nl, www.vreugdemeubelen.nl

Bij Vreugde Meubelen heeft zowel de traditionele als de moderne klant een zeer ruime keuze.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432890485774-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief