Logo internetbode.nl/halderberge

Voordelig een auto huren bij Autohopper Hoeven Etten-Leur

  Bedrijvig Nieuws

HOEVEN – Autoschade Roks is in april 2017 gestart met autoverhuur voor de particuliere en kleinzakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende autoschadebedrijf in Hoeven.


Directeuren Ben Mouws en Marc van Geel hebben het besluit genomen auto’s te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

No-nonsense “Voorwaarde is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een volwaardige mobiliteitspartner, iets wat we nu al voor de klanten kunnen zijn. Andere autoverhuurbedrijven zijn vrijwel uitsluitend gevestigd in grote steden, voor inwoners van kleinere gemeenten is de afstand dan een obstakel. Omdat Autohopper zich juist op de kleinere gemeenten richt, maken we snel en goedkoop huren nu ook in deze regio mogelijk”, aldus de trotse eigenaren.

Voordelig Autoschade Roks heeft er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking aan te gaan: “Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 100 vestigingen in Nederland. Wij verhuren auto’s en bestelbussen tegen zeer scherpe prijzen. Zo kan er bij ons al een auto gehuurd worden voor een prijs vanaf € 19,- voor een bestickerde auto incl. btw. Dit met 100 kilometer vrij per dag en inclusief verzekering. De auto’s zijn nieuw en altijd minimaal voorzien van airconditioning en een radio-cd speler.”

Reserveren Neem voor reserveren contact op met Autohopper Hoeven Etten-Leur aan de Hermansstraat 17 in Hoeven via 085-9021199 of ga rechtstreeks naar de site: www.autohopper.nl/ettenleur

Autoschade Roks, Hermansstraat 17, 4741 TR Hoeven<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief