Optiek Boavista heeft in Oud Gastel tweede vestiging geopend

  Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL - Begin maart heeft Boavista, naast een vestiging in Breda, een tweede winkel in Oud Gastel geopend. In het Portugees betekent boa vista ‘mooi uitzicht’. Deze naam is zeer toepasselijk voor de nieuwe optiek die op de Markt, in het pand waar voorheen het echtpaar Oomen jarenlang brillen en sieraden verkocht, is getrokken. Kijk je vanuit de geheel vernieuwde en gemoderniseerde winkel naar buiten, dan is het uitzicht over de Gastelse Markt inderdaad mooi. De gemoedelijke sfeer in de winkel én een modieuze collectie zorgen ervoor dat klanten zich snel thuis voelen en altijd een passende bril vinden.


“Wij verwelkomen de mensen graag met dezelfde service en klantvriendelijkheid zoals we dat in Breda doen,” vertelt eigenaar Peter Willemse. Hij komt uit een ‘nest’ van opticiens, is opgegroeid in Rotterdam, maar heeft ruim dertig jaar in Tilburg gewoond en gewerkt. “Mijn vader had diverse winkels in de omgeving van Rotterdam. Helaas is hij veel te vroeg gestorven. Met zijn overgenomen apparatuur heb ik mijn bedrijf - Bell Ottica genaamd - van de grond af opgebouwd. Het is mij gelukt om met Bell Ottica een van de grootste contactlenzenwinkels van Nederland weg te zetten.” Na drie verhuizingen heeft Peter zijn zaak een paar jaar geleden verkocht, om daarna samen met zijn zoon in de Haagse Beemden in Breda Boavista te beginnen. “Die zaak hebben we in 2014 geopend en het liep van meet af aan goed.

Kwaliteit in eigen dorp Via contacten met de gezamenlijke inkoopvereniging kwam Peter in gesprek met het echtpaar Jan en Els Oomen. Zij wilden van hun zaak af. “De overname is daarna goed en vlot gegaan,” gaat Peter verder. “De inrichting heb ik in dezelfde stijl gedaan als in Breda.” Met de opening van een tweede zaak in Oud Gastel hoeven de mensen niet meer naar de stad voor de laatste mode en trends, maar komt de stad als het ware naar de mensen toe. Boavista staat voor kwaliteit en heeft diverse topmerken in huis zoals Dolce&Gabanna, Gucci, ICBelin, Orgreen en Mikli. “Met onze openingsaanbieding - een gratis zonnebril bij aankoop van een nieuwe bril - willen we de klanten vertroetelen en tevens duidelijk maken dat ze deze kwaliteit nu in hun eigen dorp kunnen vinden.

Oogmeting Omdat Peter een van de eerste optometristen in Nederland was en bij zeven huisartsen een praktijk heeft gehad, heeft hij ook op dit gebied veel ervaring. “In Oud Gastel heb ik goede apparatuur staan om op het gebied van oogmeting de juiste adviezen te kunnen geven. Mijn wens is om zeker de oogzorg naar een hoger plan te brengen. Het is nog pionierswerk, maar ik ga me zeker voorstellen bij de bejaardencentra.” Op het gebied van contactlenzen gaat Boavista uiteraard ook mee in de nieuwste ontwikkelingen. Alle kennis om de juiste adviezen te geven is in eigen huis. Door middel van de laatste technologieën en microscopen houden ze de ogen van de klant daarbij altijd goed in de gaten. Boavista is gespecialiseerd in alle soorten lenzen.

Diverse acties Ook voor gehoorbescherming op maat en gehoortoestellen is men bij Boavista aan het juiste adres. “Ik blijf niet indutten maar ga zeker aanpakken om voor de mensen hier in het dorp en omgeving de hoogst mogelijke service te bereiken.” Net na de opening van Boavista, werd bij een inbraak de gehele collectie zonnebrillen ontvreemd. “Onze brillen zijn zo gewild, dat ze ze zelfs komen stelen,” lacht Peter daarbij. “Bijkomend voordeel is dat we nu alleen nog maar nieuwe hebben.” Hoewel diverse acties al lopen, volgt er eind april nog wel een officiële opening. Behalve zondag en maandag dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur (op zaterdag tot 17.00 uur). Boavista Optiek Oud Gastel brillen- contactlenzen - optometrie, Markt 25, 4751 HS OUD GASTEL, 0165-513730, info@boavistaoptiek.nl www.boavistaoptiek.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief