Samen op zoek naar beste oplossing voor nieuwe start

  Bedrijvig Nieuws

HALDERBERGE - Voor elkaar kiezen doet u in de overtuiging dat u samen altijd gelukkig blijft. Toch komen er soms onvoorziene hobbels op het pad die u niet meer als koppel te boven komt. De knoop is doorgehakt, maar hoe wikkelt u de daadwerkelijke scheiding zo goed mogelijk af? Onder meer door het inschakelen van een erkend professional waar u beiden op vertrouwt.


Optimale ondersteuning Barbara van den Born heeft 22 jaar ervaring als onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadviseur. Zij rondde de opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur succesvol af en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister RFEA. Van den Born volgde de opleiding tot mediator. Met haar financiële expertise en oprechte betrokkenheid ondersteunt Barbara haar klanten optimaal: “Een scheiding is een moeilijke periode. U gaat weg bij de persoon met wie u het leven deelde. Langer of korter, met of zonder kinderen. Misschien was u samen huiseigenaar. Hoe dan ook, toen u voor elkaar koos deed u dat niet met de intentie om ooit weer afscheid te nemen. Uw levens zijn met elkaar vervlochten. Vaak is het scheiden emotioneel een pijnlijke gebeurtenis. Als scheidingsconsulent ben ik er om u er beiden zo goed mogelijk doorheen te helpen. Ook financieel."

Kennismakingsgesprek Barbara vervolgt: "In een kennismakingsgesprek komen uw specifieke situatie, wensen en mogelijkheden aan bod. Ook maken we samen een planning op maat. Na inschrijving van de scheiding eindigen wij met een slotgesprek. Samen zoeken wij de beste oplossing zodat iedereen een goede nieuwe start kan maken." Meer informatie of even kennis maken? Ga voor meer informatie naar www.scheidingsbemiddelingzuidwest.nl en neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek op één van de bezoeklocaties, o.a. in Oudenbosch en Klundert.

Bornhemweg 127, 4731 TE Oudenbosch, info@scheidingsbemiddelingzuidwest.nl, tel. 0165-323015, www.scheidingsbemiddelingzuidwest.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief