ING start steunactie voor lokale stichtingen; stem mee!

  Bedrijvig Nieuws

Wist u dat er in Nederland duizenden stichtingen zijn die zich regionaal inzetten? Ook in regio Roosendaal zijn initiatieven die het verschil maken. Van een lokale voedselbank tot een stichting die kansarme jongeren begeleidt.


Donatie ING vindt dat deze stichtingen een steuntje in de rug verdienen, zodat zij hun ambities waar kunnen maken. Daarom heeft ING het ING Nederland fonds in het leven geroepen. Een fonds dat grote, landelijke - maar ook kleinere en lokale initiatieven ondersteunt met kennis, tijd en geld. Met de campagne ‘Help Nederland vooruit’ steunt het ING Nederland fonds lokale initiatieven. Dit jaar zijn - verdeeld over heel Nederland -  260 initiatieven geselecteerd voor een donatie. De hoogte van de donatie wordt bepaald door het aantal stemmen, dat ze werven tijdens de stemronde in januari. De donatiebedragen variëren tussen € 1.000 en € 5.000.  

De genomineerden in regio Roosendaal zijn dit jaar:

  • Stichting Goed Ontmoet;
  • Ontmoetingshuis ’t Stoofje;
  • Stichting Jeugdland Etten-Leur;
  • Kruiswerk voor U, gemeente Rucphen;
  • KinderVakantieSpel “Onder de Panne”.
Stem op uw favoriete stichting Tussen 9 en 30 januari 2017 kunt u stemmen op uw favoriete vereniging of stichting. Helpt u mee? Stem hier op uw favoriete initiatief.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Monteur (fulltime)

Sleeuwijk

Chauffeurs

Bergen op Zoom

Instructeur Timmeren

Bergen op Zoom en Goes

Vacature Werfmedewerker

Rijsbergen

Nachtchauffeur CE

Roosendaal