MAXARO: keuze en voordeel van sanitairproducten en tegels

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Wie uit de richting van Breda via de A58 Roosendaal binnenrijdt, ziet aan zijn linkerhand een markante witte silo met zeegroene pijlen. Deze wijzen naar de plek waar ooit de fabriek van Keller Keukens was gevestigd. Sinds begin deze week zit daar de snelst groeiende leverancier van sanitairproducten en tegels van Nederland: Maxaro. Dit is de nieuwe naam van een uitermate succesvol bedrijf, het tot nu toe in Oud Gastel gevestigde Sanitairtotaal.


DOOR ROEL DE HAAN

Corné Nooren is de algemeen directeur van Maxaro. Hij startte twaalf jaar geleden met de verkoop van sanitairproducten en begon met een showroom van ongeveer 200 m2. Die bleek al snel te klein: het bedrijf liet jaar na jaar een groei in de dubbele cijfers zien. Met als gevolg dat inmiddels zelfs de ook al indrukwekkende showroom van 2000 m2 in Oud Gastel te klein is geworden. Dus moest er uitgekeken worden naar nog meer ruimte. Omdat het bedrijf sinds enige tijd ook tegels in het assortiment heeft, zowel voor de badkamer als de woonkamer, dekte de oude naam de lading niet meer. Er kwam dus ook een nieuwe naam: Maxaro. Corné Nooren en operationeel directeur Jeroen Schagen weten wat de reden van hun succes is. “Dat begint met uitstekende producten, die we tegen een heel scherpe prijs verkopen. We leveren rechtstreeks van de fabriek aan de consument. Daardoor betalen onze klanten niet voor dure groothandels en andere tussenpersonen.” Het bedrijf met momenteel rond de zeventig medewerkers, heeft bovendien een – uit zes man bestaande – 3D-tekenafdeling voor de ontwikkeling van eigen producten die samenwerken met een inkoopteam van acht gespecialiseerde productmanagers. “Dat draagt eraan bij dat we kwaliteit in eigen hand hebben en dat we steeds vooroplopen met onze producten.”

Klanttevredenheid op nummer één! En dan is er – naast kwaliteit en prijs – nog een belangrijke succesfactor: een uitstekende dienstverlening. Ook die berust op meerdere pijlers. “Ons verkoopteam van 40 productspecialisten begeleidt onze klanten op zeer deskundige manier door het keuzeproces; dat leidt tot de samenstelling van een badkamer naar wens voor iedere smaak en situatie.” Behalve een gigantische showroom van 5.000 m2 , heeft de nieuwe vestiging ook nog eens een magazijn van 22.000 m2! “We hebben al onze producten op voorraad en kunnen dus heel snel leveren. En desgewenst kunnen onze klanten hun bestelling tot wel twee jaar bij ons veilig opgeslagen laten bewaren.” Op de website van het bedrijf staan de vijftien beloftes die het bedrijf aan haar klanten doet om er voor te zorgen dat zij - ook jaren na levering – tevreden zijn en blijven over hun relatie met Maxaro. Dat het werkt blijkt uit tevredenheidsonderzoeken. Met gepaste trots bevestigen beide heren: “In de categorie ‘sanitair’ staan we binnen Nederland al lange tijd op nummer 1 van de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.” Schagen wijst in de showroom om zich heen: “Je kunt daadwerkelijk alle producten van onze website in de showroom bekijken, niet slechts een selectie daarvan. Je moet echt je best doen, wil je bij ons niet kunnen slagen!”

MAXARO, Ettenseweg 74, Roosendaal, 0165-308453, www.maxaro.nl

Corné Nooren (li) en Jeroen Schagen in het indrukwekkende nieuwe pand van Maxaro. FOTO ROEL DE HAAN

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief