Logo internetbode.nl/halderberge

Jumbo Broos in Oud Gastel na forse uitbreiding heropend

  Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL - Na een complete metamorfose en forse verbouwing is Jumbo Broos vanaf 7 december weer heropend. Niet alleen de winkel zelf is veel ruimer van opzet, maar tevens is het assortiment behoorlijk uitgebreid. De ingang is verplaatst naar de achterkant, waar de winkel aansluit op een geheel vernieuwd parkeerterrein. Met deze uitbreiding heeft de winkel een vloeroppervlakte gekregen van maar liefst 1000 vierkante meter.


“Ik ben er supertrots op dat we deze verbouwing doorgezet hebben,” vertelt eigenaresse Diana Frik-Broos. “De vorige winkel was behoorlijk gedateerd. Niet qua prestaties overigens. We gaan nu een level hoger en gaan echt meetellen. Het is zelfs ‘Gastel overstijgend’. Het plan wat in mijn hoofd zat is grotendeels uitgevoerd. Met wat kleine aanpassingen staat de winkel nu zoals gedacht.” Vorig jaar maart was er al een opening. Destijds werd de C-1000 winkel omgedoopt tot een nieuwe Jumbo-vestiging. “De verbouwing zat toen al in de planning en is met de heropening op 7 december nu werkelijkheid geworden.”

Versplein

“Bij het gehele assortiment is een tandje bijgekomen,” merkt haar man Sebastian op. “Deze is zwaar vergroot en nog gevarieerder geworden.” Vooral de versafdeling is hierbij behoorlijk uitgebreid. Zo meet de kaasafdeling nu 7 meter in plaats van anderhalf en zijn er verse sushi’s en diverse soorten tapas te verkrijgen. Ook in pizza’s, vlees en vleeswaren, brood en banket en dagverse groenten en fruit heeft de klant volop keuze. Bovendien is er meer ruimte voor biologische en glutenvrije producten. “We zijn van een verslijn naar een versplein gegaan,” lacht Diana daarbij.

Sfeer

Bij binnenkomst in de compleet vernieuwde winkel valt op dat de sfeer zeker behouden is gebleven. De zaak heeft een moderne, eigentijdse en frisse uitstraling. Al in een eerder stadium is een plattegrond van de nieuwe winkel gepubliceerd, waar in hoofdlijnen de afdelingen op vermeld staan. Dit zal helaas niet kunnen voorkomen dat zeker in het begin klanten zoekende zullen zijn om te vinden waar alles staat en wat er allemaal te verkrijgen is. “Voor de klanten zal het in het begin even wennen zijn, maar dat geldt ook voor ons personeel,” gaat Diana verder. “De klant moet zoeken, maar wij ook. Al met al is het nu zowel voor de klant als voor ons personeel veel fijner om te winkelen en te werken.”

Big Shopper

Op 7 december om 09.00 uur is de nieuwe Jumbo Broos, uiteraard met de nodige toeters en bellen, heropend. De eerste 150 klanten kregen daarbij aan de kassa een leuke bloemetje overhandigd. Voor alle klanten die tot en met zondag 11 december voor minimaal 25 Euro boodschappen doen is er een gratis, ambachtelijk gebakken appeltaart. Binnenkort start bovendien een actie waarbij mensen, bij inleveren van een andere Big shopper, gratis een nieuwe tas van Jumbo Broos ontvangen. “Omdat ik trots op Gastel ben, heb ik zelfs een eigen Gastelse tas laten maken. Ik hoop dat het centrum met onze winkel een extra boost krijgt en dat mensen zeggen... wauw dat dit allemaal in Gastel kan,” besluit de gedreven onderneemster.

BIJDRAGE JOHAN WAGENMAKERS

Lees ook<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief