Ronald van den Berge en Marjon Reedijk.
Ronald van den Berge en Marjon Reedijk.

Open Dag bij TomarWonen op 19 januari

  Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Op 5 januari 2018 om 14.30 uur werd TomarWonen Oudenbosch bv officieel geopend door de heer en mevrouw Mennen en mevrouw van den Berge-Brühns. Respectievelijk schoonouders en moeder.


Met voor en tegenspoed is het team TomarWonen 3 jaar bevlogen bezig geweest om dit punt te bereiken. Het resultaat is echt prachtig geworden. Binnen de toespraak werd de goede samenwerking aangehaald tussen de Gemeente Halderberge, woning stichting Woonkwartier en bouw service Bartelen. Ook gingen woorden van dank en dankbaarheid uit naar zijn vrouw en kinderen, Bep Engel, de zusters van het St. Anna Klooster, Marion Reedijk en allen die een bijdrage hebben geleverd aan deze realisatie.
Helaas zijn er zeer veel uitnodigen door de kerstdrukte niet bezorgd. Dit werd bemerkt door de afwezigheid van belangrijke personen en door mailtjes van teleurgestelde mensen die geen uitnodiging hebben ontvangen.
Om iedereen alsnog de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met het fantastische zorginitiatief zullen er nog twee open dagen worden georganiseerd.
Via deze weg wil het team van TomarWonen graag iedereen bedanken voor de geschenken, mooie wensen en aanwezigheid op de voor hen belangrijke dag

Opendag TomarWonen is op 19 januari van 11.00 tot 16.00 uur.
Fransiscuslaan 32, 4731 TZ Oudenbosch, 0165-783783, 06-18449504

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief