Foto:

Mooi Pandje, een nieuwe Halderbergse makelaar

  Bedrijvig Nieuws

HOEVEN - Hoeven heeft er een makelaar bij, Mooi Pandje opende recent haar deuren. Mooi Pandje is een kleinschalig makelaarskantoor met een persoonlijke benadering, gerund door Mariska Gielen. De Hoevense is niet alleen makelaar, maar heeft ook ervaring op het gebied van binnenhuisarchitectuur en interieurstyling. Haar aanbod is breed en vernieuwend, zowel op het gebied van aan- als verkoop. Van volledige begeleiding tot het plaatsen van foto's op Funda als verkopers zelf de verkoop willen doen.


"Het is mijn doel om kopers en verkopers echt bij elkaar te brengen. Sommige huizenbezitters zijn toe aan een andere woning,  maar vinden de stap om het huis te koop te zetten nog te groot. Ze hebben geen zin in gedoe of wachten nog even om kleiner of groter te gaan wonen. Als je weet dat die potentiële koper er eigenlijk al is, omdat iemand op zoek is naar een huis zoals dat van jou….De stap om je huis te koop te zetten wordt dan een stuk kleiner", legt Mariska uit.  Het is opmerkelijk dat uit statistieken blijkt dat veel meer mensen eigenlijk willen verhuizen. "Ik hoop in de regio Halderberge kopers te kunnen helpen toch hun droomhuis te bemachtigen. Door kopers te laten aangeven waar ze graag willen wonen blijken er meer huizen te koop dan direct zichtbaar is".
Er zijn nog steeds huizen die zichzelf niet zomaar verkopen. Door het verkoop klaar maken van de woning, of de mogelijkheden van de woning na verbouwing en modernisering duidelijk over het voetlicht te brengen, kan het wel lukken de woning te verkopen. Juist hiermee heeft Mariska Gielen ervaring. Met een aantal vrijwilligers zet ze zich op dit moment in om de verbouwing van het clubhuis van Tennisclub Pagnevaart in Hoeven in goede banen te leiden na het samenvoegen met de kantine van de korfbalvereniging.

Op zoek naar een huis
Voor wie van buiten de regio op zoek is naar een huis in West-Brabant, kan door Mariska geholpen worden bij het maken van een voorselectie van geschikte woningen. Het scheelt onnodig heen en weer rijden. Dat geldt sowieso voor mensen met heel weinig tijd. "Het kan heel teleurstellend zijn om steeds maar opnieuw je vrij te maken voor een bezichtiging en dan na vijf minuten al te weten dat het zonde van je tijd was", licht ze toe.  Voor wie alles zelf wil doen of verwacht dat zijn huis snel verkocht wordt, biedt Mooi Pandje de mogelijkheid je huis op de belangrijkste huizensites te zetten. "Ik denk dat ik daarvoor het laagste tarief in de regio heb," lacht Mariska. Meer informatie? www.mooipandje.nl is de website, emailadres: info@mooipandje.nl. Telefoonnummer: 06-48224175.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief