Op 21 en 22 juni kan iedereen tot wel 20% korting dobbelen op de prachtige collectie van Rosemary's Lingerie. FOTO ELS ROMMERS
Op 21 en 22 juni kan iedereen tot wel 20% korting dobbelen op de prachtige collectie van Rosemary's Lingerie. FOTO ELS ROMMERS (Foto: Els Rommers)

Rosemary's Lingerie viert 20-jarig bestaan met speciale actiedagen

  Bedrijvig Nieuws

OUD GASTEL – Ook zo'n zin in de zomer? Met de badmode van Rosemary's Lingerie wordt het helemaal een feestje. Want die zit niet alleen comfortabel, maar kleedt ook af, gaat lang mee en is ook nog eens heel modieus. En omdat de winkel 20 jaar bestaat, maak je tijdens de actiedagen op 21 en 22 juni kans op aantrekkelijke kortingen. "Die gelden eveneens voor onze (prothese)lingerie, nacht-, sport- en zwangerschapsondermode", aldus eigenaresse, Rosemarie Englebert.


DOOR ELS ROMMERS

Gepassioneerd als Rosemarie is, neemt ze geen genoegen met half werk. En dat merken de klanten, want zij mogen rekenen op haar volle aandacht én een deskundig, passend advies. Iedere dag weer geniet zij van het klantencontact en dankbaar is zij voor de vele lovende reacties die zij ontvangt. Het moge duidelijk zijn dat deze bevlogen jubilaris twintig jaar geleden de juiste weg is ingeslagen...

Ambitieus

"Ik was amper 20 jaar toen ik wist: ik wil een eigen zaak", duikt Rosemarie kort in de geschiedenis. "Mijn stage in een cadeauwinkel en mijn bijbaantje bij de bakker bevielen zo goed dat ik besloot de sprong in het diepe te wagen toen het pand van de slijterij op de Dorpsstraat 9 vrijkwam. Marktonderzoek wees uit dat er in Oud Gastel behoefte was aan een goede lingerie- en ondermodezaak voor heren, dames én kinderen. Dat werd het dus en op 21-jarige leeftijd mocht ik me de eigenaar noemen van Rosemary's Lingerie. Tijdens de opstart hielp mijn moeder vaak en ik merkte dat de oudere klanten vooral haar om advies vroegen. Aan zo'n jonge onderneemster moesten ze duidelijk wennen. Maar tegenwoordig is het andersom en vragen ze juist naar mij", lacht Rosemarie.

Eerlijk duurt het langst

In 2001 verhuisde Rosemary's Lingerie naar nummer 25, waar het nog altijd zit. "Het pand kreeg een enorme metamorfose en mijn clientèle, alsmede mijn collectie groeide gestaag", vertelt Rosemarie. "Kennelijk waarderen de klanten mijn aanpak. Die is vooral gebaseerd op persoonlijke aandacht en op eerlijkheid. Dat laatste geldt voor zowel mijn advies als het product zelf. Dat kan er nog zo mooi uitzien, als het geen goede kwaliteit is, koop ik het niet in. Materialen en modellen moeten flatteus zijn, ondersteunen en lang mee gaan, mits goed onderhouden. Iemand moet zich er comfortabel en zelfverzekerd in voelen. Oftewel: accentueren wat we mooi aan onszelf vinden en verhullen waar we minder blij mee zijn."

Mammacare specialist

"Er is nogal wat veranderd in twee decennia", heeft Rosemarie ervaren. "Traditionele katoenen nachtkledij verkopen we nog steeds, alsmede corseletten die we desgewenst aanpassen, maar daarnaast winnen andere stoffen steeds meer terrein. Bijvoorbeeld bamboe en modal dat minder kreukt, mooi glanst en heerlijk zacht aanvoelt. Gelukkig staan ook de ontwikkelingen op het gebied van protheses en de bijbehorende lingerie en badmode niet stil. Vanwege de grote vraag heb ik me hierin gespecialiseerd en sinds 2010 mag ik mij Mammacare adviseur noemen. Dat woordje 'care' neem ik heel serieus. Juist deze doelgroep verdient extra zorg, die ik met hart en ziel verleen. Ook verzorgen wij de protheses zelf. Hoewel we die meestal op voorraad hebben, werken we het liefst op afspraak, zodat we alle tijd en privacy hebben."

Dobbelkorting

"Ik haal enorm veel voldoening uit mijn werk", glundert Rosemarie. "Er is niets dat ik liever doe en dat al 20 jaar lang! Dat verdient een feestje en dat vier ik op 21 en 22 juni, waarbij iedereen is uitgenodigd. Je kunt dan je eigen korting bij elkaar dobbelen, tot wel 20%! Bovendien krijgt iedere koper een feestelijke attentie mee. Op die manier luiden we samen een fantastische zomer in."

Rosemary's Lingerie, Dorpsstraat 25, 4751 AH Oud Gastel, 0165-513470, 06-10190564, info@rosemaryslingerie.nl, www.rosemaryslingerie.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief