Praxis team Oudenbosch.
Praxis team Oudenbosch.

Nieuwe Praxis in Oudenbosch

  Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Praxis Oudenbosch opent op 3 oktober zijn deuren op de Bosschendijk 203. Dit is de twintigste Formido-winkel in Nederland die tot een Praxis is omgebouwd. 


Praxis Oudenbosch biedt breder assortiment

Met 2.100 m² heeft Praxis de meest complete doe-het-zelf winkel in de buurt. Het vloeroppervlak is gelijk, maar de winkel is efficiënter ingedeeld waardoor er extra producten in de winkel verkrijgbaar zijn. Nu is er voor iedere klusser, gevorderd of beginnend, nog meer keuze aan doe-het-zelf-producten. Praxis Oudenbosch heeft de afdelingen ijzerwaren, technisch sanitair en elektra flink uitgebreid om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast wordt de montageservice geïntroduceerd.

We bieden 25% meer assortiment aan

Ondernemer van Praxis Oudenbosch, Babice van de Ven-van Heeswijk, is enthousiast: "Na weken van klussen is het zo ver: Praxis Oudenbosch opent zijn deuren. Het aanbod aan artikelen is behoorlijk gegroeid ten opzichte van de voormalige Formido-winkel en mede door een nieuwe winkelindeling kunnen we 25% meer assortiment aanbieden. We hebben dan wel een nieuwe winkel, maar ons personeel is als vanouds. De opening van Oudenbosch wordt vijf dagen lang gevierd met spectaculaire openingsaanbiedingen en feestelijke activiteiten. Team Oudenbosch heeft er zin in!"

Extra services bij Praxis Oudenbosch 

Praxis heeft als missie er écht 'Voor de Makers' te zijn en organiseert in dit kader ook diverse workshops. Klanten kunnen bij Praxis sparen voor Air Miles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Ook biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de winkel kunnen klanten een speciale 50+ Pas hiervoor aanvragen.

Spectaculaire aanbiedingen 

Van woensdag 3 t/m zondag 7 oktober is het vijf dagen feest bij Praxis Oudenbosch. Naast diverse openingsaanbiedingen, krijgen klanten een gratis big shopper tas bij elke besteding van € 25,- of meer.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief