Breda is sfeervol verlicht in de decembermaand.
Breda is sfeervol verlicht in de decembermaand. (Foto: Roselinde Bon)

Maan en Careltje openen eerste editie Betoverend Breda

  Bedrijvig Nieuws

(advertorial) - Winter in Breda is betoverend dit jaar. Tussen 15 december en 6 januari biedt de stad daarom met Betoverend Breda een uitgebreid, warm winters programma. Vrijdag 14 december is de grootse opening, met onder meer een optreden van Maan.


In deze tijd van bij elkaar komen, delen en geven, pakken de stad groot uit, laat burgemeester Paul Depla weten. Dat heeft een reden: “Als stadsbestuur vinden we het belangrijk om deze feestperiode samen met u en met jou te vieren: Bredanaars onder elkaar. En om ook aan bezoekers uit binnen- en buitenland te laten zien wat Breda allemaal in zich heeft, hebben we samen met Citymarketing een heerlijk winterprogramma gemaakt. Een programma voor iedereen: van jong tot oud, uit Breda of van ver daarbuiten.”

Opening

De Grande Opening vrijdag 14 december begint met de onthulling van de kerstboom door burgemeester Paul Depla. “Vanaf 18.30 uur nodigen we iedereen uit voor een gezellige en warme introductie van het winterseizoen”, vertelt Janine Bos, directeur van Citymarketing. “Tijdens deze opening krijg je samen met je familie en vrienden een gevarieerd programma voorgeschoteld.”

Naast het optreden van Maan is er een spetterend optreden van  ZO! Gospel Choir. Het eind van de avond is eveneens bijzonder. “We sluiten af met een speciale kerst-sing-a-long, dus smeer je stembanden, trek een warme jas aan en kom met al je vrienden of familie naar de Grote Markt.”


Betoverde kerstboom

Bijzonder is dit jaar de gigantische kerstboom op de Grote Markt. “Dat is niet zomaar een kerstboom, maar een betoverde kerstboom die iedere dag zijn verhaal vertelt”, vertelt Bos.  Het is overigens niet de kerstboom die spreekt. “Het ligt iets anders. Careltje, het mysterieuze mannetje dat al eeuwenlang onder de Grote Markt woont, heeft deze kerst de boom speciaal voor iedereen in Breda opgebouwd en zijn intrek genomen in de boom. Op deze openingsavond  doet hij zijn bijzondere verhaal voor de eerste keer.”


Magisch winterseizoen

De openingsavond op de Grote Markt van Betoverend Breda begint om 18.30 uur en is voor jong en oud, voor Bredanaars en bezoekers en wordt je aangeboden door  Citymarketing Breda. “We hopen dat je erbij bent om samen met ons het magische winterseizoen in te luiden!”

Meer info over Betoverend Breda en de optredens tijdens de openingsavond en de rest van het evenement, staat op de website Betoverend Breda. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief