Het verkoopteam van Auto Indumij Etten-Leur.
Het verkoopteam van Auto Indumij Etten-Leur.

Salon de Promotion bij Auto Indumij: Duizenden euro’s voordeel tot 24 maart

  Bedrijvig Nieuws

(advertorial) - Leve de Lente! Het is Salon de Promotion bij Auto Indumij. De verkoopadviseurs zijn er helemaal klaar voor, vertelt verkoopleider Vincent de Klerk van Auto Indumij Etten-Leur.


“Tot 24 maart staat onze showroom bol van het voordeel”, vertelt De Klerk. “Of je nou kiest voor een Clio, Captur of Mégane Estate, het voordeel loopt in de duizenden euro’s.”

Tot € 2.700,- voordeel op een Clio Limited
“Kijk maar eens naar deze Clio Limited”, vervolgt Vincent. “Een exclusieve uitvoering voorzien van vele extra’s. Chromen raamomlijsting, navigatie, airconditioning, het is allemaal aanwezig. Normaal gesproken kost zo’n Clio Limited € 18.990,-. Maar niet bij Auto Indumij! Wij bieden hem aan voor € 16.290,- rijklaar! Je kunt het aanbod online bekijken op www.ikwileenclio.nl of bezoek onze gezellige showroom in Etten-Leur.”

Extra scherpe private lease tarieven
Private lease is erg populair. “Rondom Etten-Leur merken wij veel belangstelling voor deze nieuwe manier van autorijden,” weet Vincent.   Tijdens Salon de Promotion rijd je al weg in een nieuwe Clio vanaf € 239,- per maand. Dat is inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Eigenlijk hoef je zelf alleen nog maar op tijd de tank te vullen, zodat je optimaal kunt genieten van je gloednieuwe auto.”
“Wil je liever een iets grotere auto? Ook de Renault Captur is zeer voordelig met private lease. Al vanaf € 299,- per maand rijd je in deze bestseller van Renault.”

Speciaal ingekocht: Mégane Estate Bose
Auto Indumij heeft goede contacten met de importeur, Renault Nederland. “Hierdoor hebben wij onder gunstige condities een aantal Méganes Estate Bose kunnen inkopen. Deze zijn voorzien van de sterke en gloednieuwe TCe 140pk benzinemotor en het luxe Bose-pakket. Naast het premium audiosysteem zijn deze uitvoeringen voorzien van sportieve lichtmetalen velgen en rijhulpsystemen zoals een camera voor achteruit inparkeren. Tijdelijk is de Mégane Estate Bose al verkrijgbaar vanaf € 26.990,-, dat is inclusief € 4.290,- voordeel! Bekijk deze actie.”

Vincent en zijn team nodigen je van harte uit om tijdens Salon de Promotion de vestiging in Etten-Leur te bezoeken. Ze taxeren jouw huidige auto graag en maken graag een offerte op maat. Laat je verrassen tijdens Salon de Promotion bij Auto Indumij Etten-Leur!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief