De nieuwe Clio is aantrekkelijk als private lease.
De nieuwe Clio is aantrekkelijk als private lease. (Foto: Auto Indumij)

Superscherpe private lease Clio deal bij Auto Indumij

  Bedrijvig Nieuws

(advertorial) -  Auto Indumij  is één van de koplopers in Private Lease. Vanaf het moment dat private lease in Nederland doorbrak, is Auto Indumij zich erin gaan specialiseren. De medewerkers hebben speciale cursussen gevolgd en de tarieven worden continu vergeleken om het beste aanbod te kunnen doen.


Private lease erg populair
Private lease is super populair! Eind 2018 waren er 150.000 private leasecontracten geregistreerd in Nederland. En dat aantal blijft stijgen!

All-in autorijden
Waarom is private lease zo aantrekkelijk? “Private lease zorgt voor een vast kostenpatroon van je maandelijkse autokosten. Inbegrepen zijn de wegenbelasting, verzekering, het onderhoud en de afschrijving van de auto.”

Het enige dat variabel is, zijn de brandstofkosten. “En je moet goed uitrekenen hoeveel kilometer per jaar je gaat rijden. Reken hierbij ook de vakantiekilometers mee, zodat je het goede jaarkilometrage selecteert bij het aanvragen van jouw private lease auto.” Nóg een groot voordeel van private lease? “Je hoeft je spaargeld niet aan te spreken om een gloednieuwe auto te kunnen rijden.”

Auto Indumij heeft ze weer: de Renault Clio private lease acties!
Auto Indumij heeft speciaal voor de vierde generatie Clio een zeer voordelig private lease aanbod samengesteld. De eerste generatie CLIO werd begin jaren ’90 geïntroduceerd en was direct een groot succes; hij sleepte zelfs de titel ‘Auto van het jaar’ in de wacht.

Generaties 2, 3 en het huidige model 4 volgden. “Wat alle generaties met elkaar gemeen hebben is het grote rijcomfort en de sportieve prestaties tegen zeer gunstige verbruikscijfers. De huidige Clio was één van de eersten in zijn segment met een 3-cilinder turbomotor met maar liefst 90 pk!” Deze motor is door de jaren heen ijzersterk gebleken. “Vele Clio-rijders willen niet anders meer.”

Luxe Clio Limited, nu vanaf € 289,- per maand
De luxe Clio’s in Limited uitvoering zijn standaard voorzien van de 90pk sterke turbomotor. Daarnaast vallen ze op door LED-dagrijverlichting, privacy glass en sportieve lichtmetalen velgen. Het interieur verwent de bestuurder met een uitgebreid navigatiesysteem, middenarmsteun en een koele airconditioning.  

Tijdelijk is zo’n superluxe Clio Limited al verkrijgbaar vanaf € 289,- all-in met Renault Private Lease. “Groot voordeel; door een mooie deal met Renault Nederland kunnen we de Clio’s uit voorraad leveren. Is het private lease contract rond? Dan kun je binnen een paar werkdagen wegrijden met jouw nieuwe Clio Limited!”

Bovendien, kies je nu voor de Clio Limited dan krijg je een tankpas .t.w.v. € 250,- cadeau!

Wil je meer info over dit tijdelijke, supervoordelige aanbod? Kijk op  www.ikwileenclio.nl en vraag jouw persoonlijke private lease offerte aan.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief